Összes TOP termék
 • Fizetési és szállítási infók

 • Megbízható Bolt Program

  Butika.hu hobby webáruház - Schmetz JEANS farmer varrótűk, 90-110, 130/705H-J
  • Butika.hu hobby webáruház - Schmetz JEANS farmer varrótűk, 90-110, 130/705H-J
  • Butika.hu hobby webáruház - Schmetz JEANS farmer varrótűk, 90-110, 130/705H-J
  • Butika.hu hobby webáruház - Schmetz JEANS farmer varrótűk, 90-110, 130/705H-J

  Schmetz JEANS farmer varrótűk, 90-110, 130/705H-J

  JEANS-MIX
  11 db
  Értékelés 

   Schmetz JEANS farmer varrótű készlet

   1 175 Ft
   Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t Raktáron. Azonnal küldhető!
   Mennyiség

     Elállási jog

   14 napon belül visszaküldheted a termékeket

     Ingyen szállítás

   25.000Ft feletti rendeléseket ingyen szállítunk ki.

     Érintésmentes fizetés

   Okos és biztonságos fizetés bankkártyával

   Leírás

   Schmetz Jeans farmer varrótű készlet. 

   A SCHMETZ gépi varrótűk a világ élvonalába tartozó termékei. Gyártva: USA

   Gyári kód: 130/705H-J
   Méretek: 90/14 2db, 100/16 2db, 110/18 1db
   Színkód: kék
   A csomag tartalma: 5 varrógéptű

   Lapolt oldalú géptű, kifejezetten farmer és egyéb vastag anyagok számára. Farmert ne is kezdj el másfajta varrógéptűvel varrni!

   ----

   A Schmetz német eredetű varrógép-tűket 1851 óta gyártják a legmagasabb színvonalon. A Schmetz gondoskodik róla, hogy a világ minden pontjára eljussanak a varrógép tűi, tökéletes varrást biztosítva ezzel szinte bármilyen varrógéppel. Míg más cégek divatos neveket adnak olcsó termékeiknek, a Schmetz aktív fejlesztési és kutatási programot folytat, amelynek célja a tűk teljesítményének folyamatos javítása, biztosítva, hogy a Schmetz varrógép tűi következetesen teljesítsék a legnehezebb varrási igényeket is. Minden felhasználó figyelembe kell vegye azt, hogy a varrógép tűje az öltésképzés legfontosabb eleme. A megfelelő tűk használata megkönnyíti a varrást!

   A Schmetz tűk alkalmasak Singer, Brother, Janome, Frister + Rossmann, Bernina, Pfaff, Elna, Jaguar, Quilting Club, Husqvarna és sok más háztartási varrógép márkához. 

    

    


   --------

   Schmetz JEANS farmer varrótűk, 90-110, 130/705H-J | Gyártó: Schmetz | Kategória: Varrógéptűk | Cikkszám: JEANS-MIX   A németországi Schmetz gyár már 160 éve gyárt tűket varrógépekhez. A céget még 1851-ben alapították Herzogenrathban (Németország, Aachen mellett). A Schmetz cég folyamatosan azon dolgozik, hogy számunkra a legjobb minőségű géptűket tudja kinálni, bármilyen anyaghoz és cérnához, a tökéletes varratképért. A Schmetz cég varrótűket gyárt ipari és háztartási varrógépekhez egyaránt.

   Vegyük sorra minden háztartási varrógépptű tipust és azt is, hogy ezek milyen méretekben érhetőek el:

   • Univerzális vagy általános varrógéptűk - Universal needle - gyakorlatilag ezekkel a tűkkel bármilyen anyagot varhatunk, ezek a tűk kaphatóak a legbővebb méret választékban: 60-astól 130-asig (a 60-as a legvékonyabb anyagokhoz, a 130-assal már vastagabb bútorszövetet is varrhatunk), kaphatóak még vegyes méretekből összeállitott tűcsomagok is. Az univerzális tűk elérhetőek iker és tripla tű változatban is.
   • Stretch varrógéptű - Stretch needle - Lekerekitett hegyű tű, ami nem roncsolja a textiliát, elasztikus anyagokhoz. Elérhető méretek: 65, 75 és 90. A tű szárán egy úgynevezett színkód, egy színes sáv található ami a stretch tűn ez sárga
   • Jersey varrógéptű - Jersey needle - színtén lekerekített hegyű, szintén nyúlós, elasztikus anyagokhoz (pl fehérnemük, fürdőruhák, leggingsek varrásához). Kapható 70-től 100-ig méretekben. A színkódja: narancssárga.
   • Farmer varrógéptű - Jeans needle - fastagabb, farmer és farmer tipusu anyagokhoz. Kapható vékonyabb farmerhez is 70-es méretben, de 110-esben is vastagabb anyagokhoz. Farmer tű is kapható iker változatban, amivel a dupla varratokat, szegéseket tudjuk elkészíteni a farmereinken, így tökéletesen párhuzamosak lesznek a varratok. Színkód: kék.
   • Bőr varrógéptű - Leather needle - ládzsaszerű hegye van, ami könnyedén áthatol a bőrön és textilbőrön egyaránt. Vékonyabb bőrökhöz használhatjuk akár  a 70-es méretet is, de vastagabb anyaghoz is van tű a kinálatban, akár 120-as méretben is és természetesen kaphatóak vegyes méretű csomagok is. Színkód: barna.
   • Mikrotex varrógéptű - Microtex needle - az egészen finom, vékony anyagokhoz. A mikrotex tű is kapható 60-tól 110-ig méretekben és természetesen vegyes csomagokban is. Színkód: lila.
   • Patchwork/quilting varrógéptű - Patchwork/quilting needle - ezek a tűk olyan hegyekkel vannak ellátva ami könyedén áthatol a 3 rétegen tűzéskor. Elérhető méretek: 75, 90 és vegyes méretek. Színkód: zöld.
   • Hímző varrógéptű - Embroidery needle - speciális tűk hímzéshez. Elérhető méretek: 75, 90 és vegyes tűkészletek. A hímzőtű is létezik iker változatban. Színkód: piros.
   • Arany hímző varrógéptű - Gold embroidery needle - nagyobb fokú, titánium bevonatú tűk amik jobban birják a számtalan öltést amit hímzéskor készít a gép. Elérhető méretek: 75 és 90.
   • Metallic varrógéptű - Metallic needle - extra hosszú fokú tűk (2mm mindegyik méretnél), kimondottan fém cérnákhoz. Elérhető méretek: 80-as és 90-es. Színkód: antik rózsaszín. Ez tű tipus is elérhető iker változatban.
   • Topstitch varrógéptű - Topstitch needle - ezek a tűk is hosszú, 2mm-es fokkal rendelkeznek, emiatt vastagabb cérnát is befűzhetünk vagy akár két más-más színű cérnát. Tökéletesen tűzéshez is mert könnyedén áthatolnak a 3 rétegen. Elérhető méretek: 70-estől 110-esig, sőt vegyes készletekben is. Színkód: világos zöld.
   • Rugós varrógéptű - Embroidery spring needle - ezt a tűt hímzéshez és tűzéshes (kukacozáshoz) használhatjuk ha nincs tűző/hímző/kukacozó talpunk. Ha nem találsz a varrógépedhez hímző/tűző/ kukacozó talpat érdemes megpróbálkozni egy rugós tűvel. Ez a tű csak 80-as méretben kapható.
   • Szárnyas varrógéptű - Hemstitch /  Wing needle - ez a tű úgy néz ki mintha a szárán lenne két kis szárny, ezzel öltés közben kialakit egy lyukat. Azsúrozáshoz és más díszítő öltésekhez amelyeknél egy kis lyuk kell keletkezzen. Kapható 100-as és 120-as méretben, sőt ikertűként is egy univerzális tűvel kombinálva (vagyis ez egy olyan ikertű aminek az eggyik tagja univerzális a másik pedig wing tű).
   • Két lyuku varrógéptű - Double eye needle - diszítő varratokhoz, két különféle cérnával. Csak 80-as méretben kapható.
   • Önbefűző varrógéptű - Quick threading needle - ezek a tűk olyan kialakításuak, hogy nagyon könnyű őket befűzni. Kapható 80-as és 90-es méretekben.
   1. 1,6mm-es távolsággal a tűk közt, elérhető méretek: 70 és 80
   2. 2mm-es távolsággal a két tű közt, 80-as méretben kapható
   3. 2,5mm-es távolsággal a két tű közt, 80-as méretben kapható
   4. 3mm-es távolsággal a két tű közt, 80-as méretben kapható
   5. 4mm-es távolsággal a két tű közt, kapható méretek: 80-100
   6. 6mm-es távolsággal a két tű közt, 100-as méretben kapható
   7. 8mm-es távolsággal a két tű közt, 100-as méretben kapható 
   • Stretch ikertű - Stretch twng needle - két változatban kapható: 75-ös tű méret, 2,5mm-es távolságban a két tű között és 75-ös tű méret, 4mm-es távolságban a tűk között.
   • Farmer ikertű - Jeans twin needle - csak egy méretben kapható: 100-as tűk, 4mm-es távolságra egymástól
   • Metallic ikertű - Metallic twin needle - fém cérnához, kétféle változatban:  80-as tűk, 2,5mm-es tűvolságra egymástól, 90-es tűk 3mm-es távolságra.
   • Iker hímzőtű - Embroidery twin needle - ez az ikertű is két változtban kapható: 75-ös tűk 2mm-es távolságra egymástól illetve 3mm-es távolságra egymástól
   • Iker + wing tű páros - Double hemstitch needle - ez egy kombinált ikertű, ami tartalmaz egy szárnyas és egy univerzális tűt, 100-as méretben, 2,5mm-es távolságra egymástól.
   • Univerzális tripla varrógéptű - Universal triple needle - itt 3 tű van egymás mellett. Kétféle változatban kapható: 80-as tűk 2,5mm-es illetve 3mm-es távolságra egymástól.

   Miután kivettük a dobozkájából már nehezen tudjuk megállapitani milyen tű ás mekkora méret van a kezünkben. Erre a Schmetz fejlesztői is gondoltak ezért a tű szárán két színes csík található, az eggyik a tű típusa a másik a méretére utal, ez látható a mellékelt képen is. A tű dobozán van még egy kódolás, ebből megtudjuk a tűk közötti távolságot iker, illetve tripla tűknél, illetve az adott méretét.

   A tű dobozán az "NE", ez mutatja, hogy mekkora a távolság a 2 illetve 3 tű között, mm-ben.

   Az "NM" felírat melletti szám a tű méretére utal, vagyis NM80, egy 80-as tű, vagyis 0,8mm vastag.

   Termék részletei
   JEANS-MIX
   11 db

   Adatlap

   Gyártó
   Schmetz
   Szállítási határidő
   Raktárkészletről szállítva
   Jótállási idő
   nincs (14 nap elállási jog)
   Kód
   schmetz-jeans-90-110-130/705H-J
   Vélemények

   No customer reviews for the moment.

   Write your review

   Schmetz JEANS farmer varrótűk, 90-110, 130/705H-J

   Schmetz JEANS farmer varrótűk, 90-110, 130/705H-J

   Schmetz JEANS farmer varrótű készlet

   Write your review
   4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: