Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Összetétel

Összetétel

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Lana Gatto Tribeca kötőfonal, pamut, merinó és alpaka
Lana Gatto Tribeca kötőfonal, pamut, merinó és alpaka | Butika.hu

Lana Gatto Tribeca kötőfonal, pamut, merinó és alpaka

Lana Gatto Tribeca kötő és horgolófonal. 

A Lana Gatto Tribeca egy új fonal a 2022/23-as őszi/téli divatkollekcióból, új fonal a limitált kollekcióból erre az őszi-téli szezonra.

Tribeca - új, színátmenetes fonal a friss őszi-téli szezon limitált kiadású kollekciójából. Nagy mennyiségű pamutból, extrafinom minőségű merinó- és alpaka gyapjúból és egy csipetnyi műszálból készült. A Tribeca fonalak akár 71% pamutot is tartalmaznak, így a kötött rucik alkalmasak a hűvösebb őszi időjárásra és a téli szezonra, amikor nincs szükség szupermeleg pulóverekre. A szálak puhák, bolyhosak, közepes vastagságúak. Különböző szálak keveréke bájos díszített "hóval borított" kötési hatást hoz létre. Az első ránézésre élénknek tűnő színek "eltompulnak" a kész munkában, így mindenki számára megfelelőek lehetnek, akik nyugodtabb színeket keresnek, de nem tompa árnyalatokat. 

A Tribeca színei imádnivalóak! Könnyűnek tűnik, mint a toll, frissnek, mint a limonádé, puhának, mint a lenyugvó nap sugarai.

Nagyon finom tapintású. Alkalmas különféle kötött anyagokhoz, például kardigánokhoz, mellényekhez, átmeneti kéményekhez. A szál díszes szerkezetű. A színek csíkokba rendeződnek. 

FIGYELEM! Ez egy limitált kiadású fonal, 2022/2023-as őszi/téli szezonra, korlátozott mennyiségben gyártott. Miután a készletek elfogynak, már nem lesz elérhető, ezért sietnie kell a vásárlással.

Kézi mosás javasolt!
Összetétel: 71% pamut, 12% extrafinom merino gyapjú, 8% alpaka, 9% poliamid
Súly: 100 g
Fonal hossz: 180 m
Vastagság: Bulky, worsted, heavy weigt - vastag fonal
Ajánlott kötőtű méret: 5 mm
Gyártva: Olaszország

Kötéspróba 10x10 cm: 16 szem, 24 sor.

Aktív szűrők