Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint Olfa

1956-ban Yoshio Okada, az OLFA CORPORATION alapítója feltalálta a világ első SNAP-OFF, behúzható pengés vágókését.

Ez az egyedülálló találmány azóta világszerte bestsellerré vált, és általában OLFA CUTTER néven emlegetik.

1979-ben Yoshio Okada feltalálta a világ első körkését is. Forradalmi újítás volt, hogy az emberek hogyan vágják a szövetet, mintha ollót használnának, de sokkal gyorsabban. Az OLFA körkéseit manapság az egész világon használják.

Az „OLFA” neve két japán szóból származik, amelyek fordításban azt jelentik, hogy „megtörjön egy pengét”. Az OLFA paralelogramma logója egy letörhető penge alakjából származik.

Forradalmasította, hogy az emberek hogyan vágják az anyagokat azáltal, hogy jelentősen javítják a munka hatékonyságát. A feltalált pengék szöge és hossza végül de facto világszínvonalúvá vált. Manapság az egész világon alkalmazzák a lepattintható késeket és körkéseket.

Az OLFA öngyógyitó vágólap, textiliák méretre vágására lett tervezve körkést használva. Tökéletesen használható patchwork munkákhoz. Speciális rétege, mely öngyógyitó, kifejezetten körkéses használatra ajánlott. A körkések pengéje nem hagy nyomot rajta, egy idő után összeforr a vágás helye. Ennek a speciális felületnek köszönhetően nem koptatja a pengéket, igy azok hosszú életüek lesznek. Ha patchworkkal vagy varrással foglalkozol, ez egy olyan eszköz, mely kötelezően az asztalodon kell legyen.