Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Ár

Ár

  • 3 986 Ft - 5 120 Ft

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint Olfa

https://www.butika.hu/patchwork-vagolapok1956-ban Yoshio Okada, az OLFA CORPORATION alapítója feltalálta a világ első SNAP-OFF, behúzható pengés vágókését.

Az OLFA: a vágás művészete

Az OLFA márka az egyik vezető név a vágóeszközök terén. Világszerte elismerték az innovációban és a minőségben, és most már a Butika.hu webáruházban is elérhetőek a legújabb OLFA termékek. Ismerjük meg közelebbről ezt a kiemelkedő márkát, és fedezzük fel, miért érdemes választani az OLFA-t.

Az OLFA márka története

Az OLFA márka hagyományai az 1950-es évekre nyúlnak vissza, amikor Yoshio Okada megalapította a vállalatot Japánban. Azóta az OLFA elkötelezte magát az innováció és a minőség iránt, és az évek során olyan termékeket fejlesztett ki, amelyek megváltoztatták a vágóeszközök piacát. Az OLFA élei és vágók mindig is a kiváló minőség és a precizitás jelképei voltak.

Ez az egyedülálló találmány azóta világszerte bestsellerré vált, és általában OLFA CUTTER néven emlegetik.

1979-ben Yoshio Okada feltalálta a világ első körkését is. Forradalmi újítás volt, hogy az emberek hogyan vágják a szövetet, mintha ollót használnának, de sokkal gyorsabban. Az OLFA körkéseit manapság az egész világon használják.

Az „OLFA” neve két japán szóból származik, amelyek fordításban azt jelentik, hogy „megtörjön egy pengét”. Az OLFA paralelogramma logója egy letörhető penge alakjából származik.

Forradalmasította, hogy az emberek hogyan vágják az anyagokat azáltal, hogy jelentősen javítják a munka hatékonyságát. A feltalált pengék szöge és hossza végül de facto világszínvonalúvá vált. Manapság az egész világon alkalmazzák a lepattintható késeket és körkéseket.

Az OLFA öngyógyitó vágólap, textiliák méretre vágására lett tervezve körkést használva. Tökéletesen használható patchwork munkákhoz. Speciális rétege, mely öngyógyitó, kifejezetten körkéses használatra ajánlott. A körkések pengéje nem hagy nyomot rajta, egy idő után összeforr a vágás helye. Ennek a speciális felületnek köszönhetően nem koptatja a pengéket, igy azok hosszú életüek lesznek. Ha patchworkkal vagy varrással foglalkozol, ez egy olyan eszköz, mely kötelezően az asztalodon kell legyen. 

Az OLFA termékek sokoldalúsága

Az OLFA termékpalettája széles választékban tartalmazza a vágólapok, pengék és vágóeszközök szinte mindenféle felhasználási területre. Legyen szó művészeti projektekről, hobbi alkotásokról, varrásról, vagy éppen irodai munkákról, az OLFA kínálatából mindenki megtalálhatja az igényeinek és feladatának megfelelő vágóeszközt.

Az OLFA a Butika.hu-n

Mostantól az OLFA legújabb és legnépszerűbb termékei is elérhetőek a Butika.hu webáruházban. A Butika.hu kínálata széles választékban tartalmazza az OLFA termékeit, így mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legmegfelelőbb vágóeszközt. A Butika.hu gyors és megbízható szállítási szolgáltatása pedig gondoskodik arról, hogy az OLFA vágóeszközök hamarosan a te kezedben legyenek.

Aktív szűrők