Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Ár

Ár

  • 974 Ft - 1 505 Ft

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint DMC

A DMC gyártja és folyamatosan fejleszti a Mouline Special mind az 500 színét ugyanazon évszázados gyárban, Mulhouse-ban. Valószínűleg ezért lett ez a sodrott pamut a világ kedvenc hímzőcérnája, amelyből naponta 1 millió gombolyagot adnak el.

DMC: A színek és kreativitás mestere a textilművészetben

A textilművészet és kézimunka világában a színek és a minőségi alapanyagok alapvető szerepet játszanak. A DMC márka évtizedek óta a textilművészek és hobbikézimunkázók megbízható választása, és a kreativitás és színek mestere a textilművészeti projektek terén. Bemutatjuk a DMC márkát és termékeit, amelyek most már elérhetők a Butika.hu webáruházban is.

1746-ban Jean-Henri Dollfus képzőművész összefogott egy pár jövőképes vállalkozóval és a DMC azóta fejleszt a díjnyertes finom cérnákat és a speciális fonalakat olyan felhasználók számára, mint te vagy. Mielőtt Marie Antoinette megszületett volna, és még jóval azelőtt, hogy megfogalmaztuk volna a modern globalizáció kifejezést, hárman megkezdték a gyönyörű keleti ihletésű, európai gyártású textilek exportját az egész világra.  

Bármennyire is kis projektben gondolkozol, a begyakorlott a kézügyességed vagy sem, a DMC megértette, hogy a kézzel készített munka több, mint az időd és a munkád együttese. A kézzel készített munkák arról szólnak, hogy tudatosabban kell élj és dolgozz, szeretetet adakoznak. A kézzel készített munka a kreativitás kifejezése. 

DMC együttműködik Európa legrangosabb divatházaival, tiszteletreméltó művészeti galériákkal, feljövő tervezőkkel és Needlecraft bloggerekkel. 

A DMC gyártja és folyamatosan fejleszti a Mouline Special mind az 500 színét ugyanazon évszázados gyárban, Mulhouse-ban. Valószínűleg ezért lett ez a sodrott pamut a világ kedvenc hímzőcérnája, amelyből naponta 1 millió gombolyagot adnak el.

DMC: A textilipar ikonja

A DMC márka egy igazi legendája a textilművészet és hímzés világának. A vállalat története egészen a 18. századig nyúlik vissza, és az évek során olyan textilművészeti termékeket fejlesztett ki, amelyeket világszerte elismertek és szeretnek. A DMC név szinonimája a minőségnek, a tartósságnak és a gyönyörű színeknek.

DMC termékek: A színek és minőség varázsa

A DMC termékek kínálata széles skálát ölel fel, amelyek minden textilművész és kézimunkázó számára kiváló eszközöket és alapanyagokat kínálnak. Az egyik legismertebb termékcsoportjuk a hímzőfonalak, amelyek gyönyörűen színezettek és könnyen használhatók. A DMC hímzőfonalak lehetővé teszik a részletgazdag és gyönyörű hímzéseket.

A DMC kínálatában megtalálhatók továbbá varrási fonalak, keresztszemes készletek, horgolótűk és még sok más textilművészeti kiegészítő és alapanyag. Minden terméküket a minőség és a tartósság jegyében fejlesztik és gyártják, így biztos lehetsz benne, hogy a DMC termékeivel a legjobb eredményeket éred el a munkáidban.

Fedezze fel a DMC termékeket a Butika.hu-n

Most már a DMC termékeket is megtalálhatók a Butika.hu webáruházban. A Butika.hu Magyarország egyik vezető online kézimunka- és textilipari áruháza, és széles választékban kínálja a DMC termékeit.

Ha a textilművészetben és kézimunkában a minőséget és a színeket keresed, ne habozz meglátogatni a Butika.hu-t, és böngéssz a DMC termékek között. A DMC a textilművészeti projektek színes és minőségi megoldása, és lehetővé teszi, hogy kreativitásodat a legjobb módon fejleszthesd ki. Ne maradj le erről az izgalmas lehetőségről, és fedezd fel a DMC varázslatos világát a Butika.hu-n!

Aktív szűrők