Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Ár

Ár

  • 259 Ft - 1 555 Ft

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint Amann Group

1854 óta az AMANN az egyik vezető nemzetközi gyártója a kiváló minőségű varró-, és hímzőcérnáknak.

Amann Group: A Varázslatos Világ a Cérnák Mestereiért

Az Amann Group egy olyan név a varrás és kézimunka világában, amelyet a minőség és az innováció szinonimájaként ismerünk meg. A vállalat több mint 150 éves tapasztalattal rendelkezik a cérnák és varrókellékek gyártásában, és világszerte elismert a kiváló minőségű termékeiről. Ha te is szenvedélyesen varrsz vagy kézimunkázol, akkor az Amann Group neve bizonyára nem ismeretlen számodra.

Az Amann Group cérnák kivételesen tartósak és megbízhatóak, és széles választékban elérhetők a különböző varrási projektekhez. A vállalat termékei közé tartoznak a varrócérnák, hímzőcérnák, bőrcérnák, valamint speciális cérnák, amelyek kiválóan alkalmasak például selyem, bőr vagy vastag anyagok varrásához. Az Amann cérnák rendkívül simaak és könnyen futhatnak át a varrógépen, ami könnyűvé teszi a varrást és varrásmintázatok készítését.

Az Amann Group vállalat egyedi színválasztékával is kitűnik. A cérnák elérhetők gyönyörű és élénk színekben, így minden varrási projektet egyedivé varázsolhatunk velük. Legyen szó ruhakészítésről, hímzésről, vagy bármilyen más varrási tevékenységről, az Amann cérnák kiválóan alkalmasak mindenféle kreatív elképzelés megvalósítására.

Az Amann Group termékei kiváló minőségükről és megbízhatóságukról híresek, és most jó hírünk van: ezek a fantasztikus cérnák elérhetők a Butika.hu webáruházban is!

A Butika.hu az egyik vezető online varrás- és kézimunka-áruház Magyarországon. A kínálatukban megtalálhatók az Amann cérnák, valamint egyéb varrás és kézimunka kiegészítők is. Az Amann Group termékeinek széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek és projektjének legmegfelelőbb cérnát.

Ha minőségi és megbízható cérnákat keresel a varráshoz vagy kézimunkához, ne habozz megnézni az Amann Group termékeket a Butika.hu webáruházban. Itt garantáltan megtalálod azokat a cérnákat, amelyek segítségével varrásaid és kézimunkáid valóra válnak. Az Amann Group termékekkel a kreativitás mindig az életed része lehet!

1854 óta az AMANN az egyik vezető nemzetközi gyártója a kiváló minőségű varró-, és hímzőcérnák, valamint a Smart Yarns intelligens fonalaknak. A textilipari know-how és más iparágak szakértelme tesz minket a technológia vezető szereplőjévé, valamint ügyfeleink erős partnerévé világszerte.

Az AMANN termékek választéka széles és változatos. A klasszikus varrócérnáktól a hímzőcérnákig, akárcsak az intelligens fonalak, az AMANN rendelkezik a megfelelő cérnával mindenféle felhasználási területhez, amely megfelel minden elvárásnak minden iparágban.

Aktív szűrők