Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint Columbus

A Columbus ruha- és batikfesték kiválóan alkalmas selyem, pamut, vászon és egyéb textíliák festésére.

A  „4V” Vegyi BT a Columbus termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A céget több mint 70 évvel ezelőtt Végh Sándor /1909-1991/ alapította. Családi vállalkozásként kezdte, hírnevét a tökéletes minőségű Columbus termékcsalád feltalálásával alapozta meg. Az akkori fő terméke a Columbus ruhafesték elsőként vetette meg „lábát” hazánkban. Ez a termék az évek során számos más termékkel egészült ki.

A Columbus ruha- és batikfesték kiválóan alkalmas selyem, pamut, vászon és egyéb textíliák festésére.
Ez a termék 58 féle színben kerül forgalomba, ezen felül egymással tökéletesen keverhetők, ami szinte végtelen színárnyalat létrehozására alkalmas.

Néhány jellemző alternatív felhasználási terület:

- Batikolás: a batikolás során igen változatos ruhadarabokat készíthetünk, amelynek csak az egyéni fantázia szabhat határt. Nagyon sokféle eljárás létezik aminek következtében ezeket leírni nem áll módomban, de az internetes fórumokon elleshetjük azokat a fortélyokat amiket a már gyakorló háziasszonyok professzionális szinten végeznek.

- Papírfestés, szárazvirág festés: Annyiban tér el a ruhafestéstől, hogy a megfestendő munkadarabot elég csak langyos, vagy hideg festékoldattal kezelni.

- Fa pácolására is kiválóan alkalmas.