Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Ár

Ár

  • 250 Ft - 360 Ft

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint Columbus

A Columbus ruha- és batikfesték kiválóan alkalmas selyem, pamut, vászon és egyéb textíliák festésére.

Columbus textilfestékek: színek és kreativitás magyar módon

A kézimunka és textilművészet izgalmas világában az egyik legfontosabb elem a színek kreatív felhasználása. A Columbus textilfestékek ebben a művészeti ágban már évtizedek óta elismert nevek, és ma is az egyik legmegbízhatóbb és legkedveltebb márkaként tartják számon Magyarországon. Bemutatjuk a Columbus textilfestékeket, amelyek most már elérhetők a Butika.hu webáruházban.

Columbus textilfestékek: a színek varázsa

A Columbus márka a minőség és a színválaszték tekintetében kiváló hírnévvel rendelkezik a textilművészet és a kézimunka szerelmesei között. A vállalat hosszú éveken át fejlesztette és finomította textilfestékeit, hogy a kézimunkázók számára ideális eszközöket kínálhasson a kreativitás kibontakoztatásához.
A  „4V” Vegyi BT a Columbus termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A céget több mint 70 évvel ezelőtt Végh Sándor /1909-1991/ alapította. Családi vállalkozásként kezdte, hírnevét a tökéletes minőségű Columbus termékcsalád feltalálásával alapozta meg. Az akkori fő terméke a Columbus ruhafesték elsőként vetette meg „lábát” hazánkban. Ez a termék az évek során számos más termékkel egészült ki.

Columbus textilfestékek: színek minden elképzeléshez

A Columbus textilfestékek széles választékban érhetők el, és kiváló minőségükről és színtartósságukról híresek. Az alkalmazásuk egyszerű, és lehetőséget ad arra, hogy saját textilművészeti projektekhez személyre szabott színeket hozz létre. A Columbus festékek segítenek kibontakoztatni a kreativitásodat.

A Columbus ruha- és batikfesték kiválóan alkalmas selyem, pamut, vászon és egyéb textíliák festésére.
Ez a termék 58 féle színben kerül forgalomba, ezen felül egymással tökéletesen keverhetők, ami szinte végtelen színárnyalat létrehozására alkalmas.

Fedezd fel a Columbus textilfestékeket a Butika.hu-n

Most már a Columbus textilfestékek és kiegészítők is elérhetők a Butika.hu webáruházban. A Butika.hu Magyarország egyik vezető online kézimunka- és textilipari áruháza, és széles választékban kínálja a Columbus termékeket.

Ha színekben és kreativitásban gondolkodsz, és megbízható eszközökre van szükséged a textilművészet terén, ne habozz meglátogatni a Butika.hu-t, és böngéssz a Columbus termékek között. A Columbus textilfestékek segítenek kibontakoztatni a kreativitásodat, és lehetővé teszik, hogy saját színes műveket alkoss a textilművészet világában. Ne maradj le erről a lehetőségről, és merülj el a színek varázslatos világában a Columbus segítségével!

Néhány jellemző alternatív felhasználási terület:

- Batikolás: a batikolás során igen változatos ruhadarabokat készíthetünk, amelynek csak az egyéni fantázia szabhat határt. Nagyon sokféle eljárás létezik aminek következtében ezeket leírni nem áll módomban, de az internetes fórumokon elleshetjük azokat a fortélyokat amiket a már gyakorló háziasszonyok professzionális szinten végeznek.

- Papírfestés, szárazvirág festés: Annyiban tér el a ruhafestéstől, hogy a megfestendő munkadarabot elég csak langyos, vagy hideg festékoldattal kezelni.

- Fa pácolására is kiválóan alkalmas.

Aktív szűrők