Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Ár

Ár

  • 756 Ft - 91 390 Ft

Hosszúság

Hosszúság

Átmérő

Átmérő

ChiaoGoo kötőtű méret

ChiaoGoo kötőtű méret

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk
ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk - Kényelmes kötés, tökéletes eredmény

ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk

A ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk kiváló választást jelentenek a kötés szerelmeseinek. A kiváló minőségű anyagokból, precíz kidolgozással és ergonomómikus kialakítással készült tűk kényelmes kötést biztosítanak, és garantálják a gyönyörű végeredményt. A cserélhető végű rendszernek köszönhetően a tűk hossza bármikor változtatható, így egyetlen tűkészlettel rengeteg méretű munkát el lehet végezni. A ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk megvásárolhatóak a Butika.hu webáruházban országos kiszállítással.

Aktív szűrők

ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk: A kötést szeretők álma

A ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk forradalmasították a kötés világát. A kiváló minőségű anyagokból, precíz kidolgozással és ergonomómikus kialakítással készült tűk kényelmes kötést biztosítanak, és garantálják a gyönyörű végeredményt. A cserélhető végű rendszernek köszönhetően a tűk hossza bármikor változtatható, így egyetlen tűkészlettel rengeteg méretű munkát el lehet végezni.

A ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk előnyei:

Kiváló minőségű anyagok: A ChiaoGoo tűk sebészi acélból vagy bambuszból készülnek, mely anyagok biztosítják a tartósságot, a sima felületet és a tökéletes csúszást.

Precíz kidolgozás: A tűk hegyei finomak és élesek, így könnyedén átszúrhatók a fonalszálak, de nem károsítják a fonalat. A damilok strapabíróak és rugalmasak, nem csavarodnak, és nem gubancolódnak.

Ergonómikus kialakítás: A ChiaoGoo tűk kényelmes fogást biztosítanak, így hosszabb ideig is fáradságmentesen lehet kötni velük. A tűk markolata puha, tapadó anyagból készül, így nem csúszik ki a kézből.

Cserélhető végű rendszer: A ChiaoGoo tűk cserélhető végűek, így a tűk hossza bármikor változtatható. Ez a rendszer rendkívül praktikus, és rengeteg időt és pénzt takaríthat meg a kötők számára.

Széles választék: A ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk különböző méretben, hosszban és damilvastagsággal kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a számára ideális tűt.

A ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk típusai:

Fix körkötőtűk: A fix körkötőtűknek nem cserélhető a damiljuk. Kiválóan alkalmasak kisebb munkákhoz, mint a pulóverujjak vagy a sapkák kötése.

Cserélhető végű körkötőtűk: A cserélhető végű körkötőtűk esetében a tűk cserélhetőek, így a damil hossza változtatható. Ez ideális megoldás pulóverek, kardigánok és egyéb nagy méretű munkák kötéséhez.

A ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk használata:

A ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk használata rendkívül egyszerű. A tűk végén található csavar segítségével a tűk könnyedén cserélhetőek.

Hol vehetek ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűt?

A ChiaoGoo cserélhető végű kötőtűk megvásárolhatóak a Butika.hu webáruházban. A webáruház széles választékot kínál a ChiaoGoo tűkből, így mindenki megtalálhatja a számára ideális tűt. A Butika.hu webáruházban a ChiaoGoo tűk mellett más kötőeszközök is kaphatóak, mint a fonalak, a horgolótűk és a kötésminták.