1

Szállítási módok

- Futárszolgálat

Termékeinket az GLS futárszolgálat szállítja le Önhöz a megrendeléstől számítva 1-14 munkanapon belül. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, amennyiben a fent megadottól eltérő időintervallumban történne a szállítás!
A futárnak történő átadás előtt e-mail-ben és SMS-ben értesítjük!
A futár a csomagot 8 és 17 óra között szállítja ki. Ezen belül az időpont szorosabban nem határozható meg, hiszen a futár - a postáshoz hasonlóan - címről címre halad. A kézbesítés legtöbbször munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű napközbeni, munkahelyi címet megadni, de ebben az esetben kérjük ügyeljen, hogy a saját neve mellett a cég, vállalkozás nevét is adja meg.
További információt a szállítási időről az info@butika.hu címen kérhet!

Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez plusz 350 forint adódik, az ingyenes kiszállítás esetén is! Kártyás kifizetés vagy előre utalás esetén az utánvétet nem számoljuk fel.

Szállítási költségek a Butika.hu webáruházban
0 - 25 000Ft 1250 Ft
25 000 Ft felett Ingyenes szállítás

- Személyes átvétel

Ha a Felhasználó székhelyünkön személyesen szeretné a termék árát kiegyenlíteni, akkor ezt a fizetési módot kell a vásárlási folyamat alatt kiválasztania. Ilyen esetben a szállítási költséget nem kell fizetni. 

Székhelyünk címe: 4440, Tiszavasvári, Bocskai utca 14

  

  

Fizetési módok

Többféle fizetési mód is igénybe vehető a honlapon:

- Banki előre utalás

Ha a Felhasználó előre utalással szeretné a termék ellenértékét kiegyenlíteni, akkor ezt a megadott számlaszámra megteheti, de az utalás elindítása előtt mindenképpen várja meg a visszaigazoló e-mail megérkezését, addig ne utalja el a vételárat a Szolgáltató részére.
A fizetés megérkezése után a csomag átadása megtörténik a futár részére és kiszállításra kerül, addig készenléti állapotban van. A szállításról a Szolgáltató értesíti a Felhasználót.
Kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra utalja:

Erste Bank Hungary ZRT
Számlaszám: 11600006-00000000-85091139

- Kártyás kifizetés a megrendelés közben

A bankkártyás fizetésnek a Felhasználó számára nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes. Sem most és sem a jövőben nem szükséges külön költséggel kalkulálnia. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja. A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

- Utánvét a csomag átvételekor

Ha a Felhasználó utánvéttel szeretné a termék árát kiegyenlíteni, akkor ezt a fizetési módot kell a vásárlási folyamat alatt kiválasztania. Ilyen esetben a termék kiszállításakor a futárnak kell a termék árát és az esetleges szállítási költséget megfizetni.
Az utánvétért a futár 350 FT kezelési költséget számol fel csomagonként (nem termékenként). Utánvét esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.  

- Készpénzes kifizetés székhelyünkön

Ha a Felhasználó székhelyünkön személyesen szeretné a termék árát kiegyenlíteni, akkor ezt a fizetési módot kell a vásárlási folyamat alatt kiválasztania. Ilyen esetben a szállítási költséget nem kell fizetni. 
Székhelyünk címe: 4440, Tiszavasvári, Bocskai utca 14

Kövess minket Facebook-on