Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Összetétel

Összetétel

Gyártó

Gyártó

Méret

Méret

Vastagság

Vastagság

Átmérő

Átmérő

Szín

Szín

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Művészet, dekoráció, hobby
Művészet és hobby kellékek online - Butika.hu

Művészet, dekoráció, hobby

Művészet és hobby - Varázsold egyedivé otthonodat és ruhatáradat!

Fedezd fel a Butika.hu webáruház Művészet és hobby kategóriájának varázslatos világát! Kényeztesd magad kiváló minőségű alapanyagokkal, eszközökkel és kiegészítőkkel, amelyekkel stílusos dekorációkat, egyedi ruhadarabokat és kreatív ajándékokat készíthetsz.

Egyedül a Butika.hu -nál találnak ilyen gazdag választékot dekorációs termékek kategóriájában.  A termékek árai megfizethetőek. A termékeket az ország bármely részére kiszállítjuk. Művészeti, dekorációs és hobby cikkek jó áron. Olcsóbb, mint bármely más üzletben!

Aktív szűrők

Művészet és hobby: Varázsold egyedivé otthonodat és ruhatáradat!

A Butika.hu webáruház "Művészet és hobby" kategóriájában mindent megtalálsz, ami a kreatívkodáshoz szükséges. Akár festeni, rajzolni, varrni, horgolni, kötni, nemezelni, ékszert készíteni, vagy dekorálni szeretsz, a Butika.hu-n biztosan találsz inspirációt és eszközöket a következő projektedhez.

Nemez / filc lapok:

A nemez lapok kiváló alapanyagok táskák, szőnyegek, díszpárnák, játékok és egyéb dekorációk készítéséhez. A Butika.hu webáruházban különböző színű és vastagságú nemez lapok közül választhatsz.

Gyapjú nemezeléshez:

A gyapjú nemezeléshez többféle gyapjútípus is kapható a Butika.hu-n. A merinó gyapjú puha és finom, élénk színekben pompázik.

Kiegészítők nemezeléshez:

A nemezeléshez szükséges kiegészítőket is megtalálod a Butika.hu webáruházban, a nemeztűktől a nemezlapokig.

Textilfestés:

A textilfestéssel egyedivé varázsolhatod ruháidat, terítőidet és egyéb textiljeidet. A Butika.hu webáruházban textilfestékeket, ecseteket és sablonokat is találsz.

Babavarrás:

A babavarrás szerelmesei örömmel fedezik fel a Butika.hu webáruház babavarráshoz szükséges kellékeit. A babavarráshoz szükséges anyagok, mint a tűk, a tömőanyagok és a babaszemek széles választékban kaphatóak.

Zsinórok:

A zsinórok sokoldalúan felhasználhatók dekorációs célokra, de akár ékszerkészítéshez is. A Butika.hu webáruházban különböző színű, vastagságú és anyagú zsinórok közül választhatsz.

Zsinórvégek:

A zsinórvégek segítségével díszítheted a zsinórok végét, és megakadályozhatod a rojtosodást. A Butika.hu webáruházban fém és műanyag zsinórvégek is kaphatóak.

Lézervágott fa termékek:

A lézervágott fa termékek tökéletesek dekorációs célokra, de akár ajándéknak is ideálisak. A Butika.hu webáruházban lézervágott fa díszek, feliratok és játékok is kaphatóak.

Bojtok, bojt készítők, pompon:

A bojtok, bojt készítők és pomponok vidám és színes díszítőelemek. A Butika.hu webáruházban különböző színű és méretű bojtok, bojt készítők és pomponok közül választhatsz.

Ékszerkészítés:

Az ékszerkészítés szerelmesei örömmel fedezik fel a Butika.hu webáruház ékszerkészítéshez szükséges kellékeit. A gyöngyöktől a fémalkatrészekig mindent megtalálsz, ami az egyedi ékszerek készítéséhez szükséges.

Hobby kellékek:

A Butika.hu webáruház hobby kellék kategóriájában mindent megtalálsz, ami a kreatívkodáshoz szükséges. A ragasztóktól a festékekig, a csillámoktól a tolldíszekig, a Butika.hu-n biztosan találsz inspirációt és eszközöket a következő projektedhez.

Karácsonyi dekorációk:

A karácsonyi dekorációk szerelmesei a Butika.hu webáruházban karácsonyi dekorációs kellékek széles választékát találják. A karácsonyi gömböktől a karácsonyi fényfüzérekig, a Butika.hu-n mindent megtalálsz, ami szükséges a tökéletes ünnepi hangulat megteremtéséhez.

Polisztirol formák és kiegészítők:

A polisztirol formák kiváló alapanyagok a dekorációkészítéshez. A Butika.hu webáruházban különböző méretű és formájú polisztirol formák, valamint a díszítéshez szükséges kiegészítők is kaphatóak, mint a festékek, ragasztók és szalagok.

A Butika.hu webáruház Művészet és hobby kategóriájában a felsoroltakon kívül még számos egyéb kreatív hobbihoz szükséges terméket találsz. Fedezd fel a teljes kínálatot, és engedd szabadjára a kreativitásodat!

Tipp:

Szeretnél inspirációt meríteni? Nézd meg a Butika.hu blogját, ahol számos kreatív ötletet és útmutatást találsz különböző hobbi projektekhez.

Látogass el a Butika.hu webáruház Művészet és hobby kategóriájába, és varázsold egyedivé otthonodat és ruhatáradat!