Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Összetétel

Összetétel

Gyártó

Gyártó

Méret

Méret

Szélesség

Szélesség

Szín

Szín

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Melltartó, fürdőruha és korzett kiegészítők
Melltartó, fürdőruha és korzett kiegészítők | Butika.hu

Melltartó, fürdőruha és korzett kiegészítők

Válogasson melltartó, fürdőruha és korzett kiegészítőink között, hogy még kényelmesebbé és stílusosabbá tegye a viselésüket! Rendelkezésre állnak például fém merevítők, vállpántok, emelőbetétek, melyek segítenek megtalálni a tökéletes illeszkedést és megoldást a különböző ruhadarabokhoz.

Aktív szűrők

A melltartókészítés világában számos kiegészítő és tartozék áll rendelkezésre, amelyek segíthetnek abban, hogy a melltartó kényelmes és jól illeszkedő legyen, valamint megfelelő támasztást biztosítson a mellnek. Ha Ön is szeretné maximalizálni a melltartók kényelmét és funkcionalitását, akkor érdemes megismerkedni a melltartó kiegészítő kategóriával. 

A melltartó merevítő egy fontos kiegészítő, amely segít a melltartó forma megtartásában és a mell alakjának javításában. A merevítők általában rugalmas anyagból készülnek, és a mell alatt helyezkednek el, hogy megfelelő támasztást biztosítsanak. A merevítők lehetnek műanyagból, fémhálóból vagy más anyagból is, és segítenek abban, hogy a melltartó ne deformálódjon vagy összegyűrődjön.

A melltartó pántok szintén fontos kiegészítők, amelyek segítenek a melltartó stabil illeszkedésében és a megfelelő támasztás biztosításában. A pántok lehetnek állíthatóak, így könnyen beállítható a melltartó magassága és feszessége. Az állítható pántok kényelmesek és könnyen alkalmazkodnak a test alakjához, így biztosítva a megfelelő támasztást és kényelmet.

A melltartó betétek egy másik fontos kiegészítők, amelyek javíthatják a melltartó illeszkedését és kényelmét. A betétek lehetnek merevebb anyagból vagy lágyabb anyagból, és segítenek abban, hogy a melltartó ne legyen áttetsző vagy átlátszó. A betétek segítenek abban is, hogy a mell simábban és természetesebben mutasson a melltartóban.

A melltartó kapocs egy olyan kiegészítő, amely segít a melltartó rögzítésében és az illeszkedés javításában. A kapocs lehet műanyagból vagy fémből, és segít abban, hogy a melltartó stabilan és biztonságosan álljon a testen. A kapocs lehet állítható vagy fix, attól függően, hogy milyen méretű melltartóra van szükség.

Összességében a melltartó kiegészítő kategória fontos és hasznos tartozékokat kínál a ruházati kiegészítők között.