Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Ár

Ár

  • 1 020 Ft - 1 160 Ft

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint Addi

Az Addi cég kötőtűket és horgolótűket 1829 óta gyárt Németországban. 

Az ADDI: A Kreativitás Varázsa egy Horgolótűn

Sokan közülünk talán már hallottak az ADDI márkáról, különösen akkor, ha szenvedélyesen horgolunk vagy kötünk. Az ADDI egy híres német vállalat, amely horgolótűk, kötőtűk és más kézimunka-kiegészítők gyártásával foglalkozik. A nevük egyet jelent a minőséggel és a kreativitással, és azok számára, akik a kézimunka világában otthon érzik magukat, az ADDI termékek nem ismeretlenek.

Az Addi cég kötőtűket és horgolótűket 1829 óta gyárt Németországban. A 6. generációban működő vállalat bambusz tűk, műanyag tűk, fém tűk és olajfa tűk teljes választékát gyártja, és termékeit több mint 50 országban értékesíti.

Az Addi filozófia egyszerű: amikor vásárlóink ​​horgoló- vagy kötőtűket szeretnének vásárolni, akkor a legjobb kapják tőlünk. Kényeztesse a kezét Addi termékekkel.

Az ADDI horgolótűk egyedülállóak az innovatív tervezés és a kiváló minőség miatt. A vállalat a legfinomabb anyagokat használja fel, hogy tartós és kényelmes horgolótűket hozzon létre, amelyek garantálják a sima és egyenletes varrást. Az ADDI horgolótűk elérhetők különböző méretekben és típusokban, így mindenki megtalálhatja a saját munkájához legmegfelelőbbet. A cserélhető horgolótűk különösen praktikusak, mivel könnyen kicserélhetők a különböző méretekhez, és így nincs szükség rengeteg különféle tűre.

A vállalat termékei azonban nemcsak a horgolók számára készülnek. Az ADDI kötőtűk is nagy népszerűségnek örvendenek a kötők körében. A tűk sima és csúszós felülete biztosítja a könnyű és gyors kötést, miközben a minőségi anyagok hosszú élettartamot garantálnak. Az ADDI kötőtűk is különböző méretekben és típusokban elérhetők, így minden projekthez megtalálható a megfelelő tű.

Az ADDI márkájú termékek hatalmas népszerűségnek örvendenek a kézimunka szerelmesei között, és egyre többen fedezik fel világszerte. De hol lehet ezeket a fantasztikus termékeket beszerezni? Nos, jó hírünk van! Az ADDI termékek megtalálhatók a Butika.hu webáruházban.

A Butika.hu az egyik vezető online kézimunka- és hobbyáruház Magyarországon. A kínálatukban széles választékban megtalálhatók az ADDI horgolótűk és kötőtűk, valamint más kézimunkához szükséges kiegészítők is. A vásárlók itt megbízható forrásból szerezhetik be az ADDI termékeket, és könnyedén rendelhetik meg online, így gyorsan hozzákezdhetnek következő kreatív projektjükhöz.

Az ADDI márkájú termékek a minőség és a kreativitás szimbólumai a kézimunka világában. Ha te is részese szeretnél lenni ennek a varázsnak, és tökéletesen kivitelezett kézimunkákat szeretnél létrehozni, akkor érdemes kipróbálni az ADDI horgolótűket és kötőtűket. Látogass el a Butika.hu webáruházba, és fedezd fel a széles választékot, hogy megtaláld az igényeidnek legmegfelelőbb ADDI termékeket. A kézimunka sosem volt még ilyen élvezetes és kreatív!

Aktív szűrők