Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Ár

Ár

  • 740 Ft - 14 450 Ft

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint KnitPro

A KnitPro egy családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely kiváló minőségű kötő- és horgoló tűket és kiegészítőket gyárt.

A KnitPro egy családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely kiváló minőségű kötő- és horgoló tűket és kiegészítőket gyárt.

A cég több mint 1700 alkalmazottat foglalkoztat és támogat. Az indiai Jaipurban található, egy környezetbarát gyárban és kampuszban.

A gyártási szakértelem, a világszerte elérhető és megbízható termékeink és szolgáltatásaink hűséges ügyfelek millióit hozta létre.

Termékeink minősége az első számú prioritás. Ez a nemzetközi kézimunka-piac egyik legnépszerűbb és vezető kötőtű- és kiegészítő-gyártójává tett minket. Büszkék vagyunk a tűink és termékeink által elért kiváló hírnévre. Csapatként egy közös célunk van: kiváló és megbízható termékek létrehozása. A KnitPro összes alkalmazottja elkötelezett amellett, hogy közös célt szolgáljon: a legmagasabb színvonalú termékek gyártása. 

A KnitPro mérnökei mindig olyan új termékötleteket és anyagokat keresnek, amelyek megfelelnek tehetséges vásárlóink ​​igényeinek. Bátorítjuk csapatunk tagjainak ötleteit is. 

Kínálatunkban megtalálhatóak a kötőtűk, horgolótűk, különféle mércék, szemjelölők, tűkészletek és egyéb kiegészítők, hogy a kötés és horgolás igazán kikapcsoló hobby legyen. Tökéletes, minőségi KnitPro termékekkel öröm dolgozni.

Aktív szűrők