Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Összetétel

Összetétel

Gyártó

Gyártó

Szélesség

Szélesség

Hosszúság

Hosszúság

Tűméret

Tűméret

Szín

Szín

Összes TOP termék
 • Fizetési és szállítási infók

 • Megbízható Bolt Program

Rövidáru termékek
Rövidáru termékek - Butika.hu

Rövidáru termékek

Szeretsz varrni? Akkor tuti imádni fogod a Butika.hu rövidáru kínálatát! Van itt minden, ami a varráshoz kell:

 • Minőségi rövidáru termékek: Varrógéptűk, cérnák, gombostűk, patentok, cipzárak, mérőszalagok és még sok más a varrás szerelmeseinek.
 • Széles választék: Akár kezdő vagy a varrásban, akár profi, a Butika.hu-nál megtalálod a tökéletes rövidáru termékeket a projektedhez.
 • Kedvező árak: A Butika.hu webáruházban minőségi rövidáru termékeket találsz verhetetlen áron.
 • Gyors szállítás: A Butika.hu webáruházban rendelt rövidáru termékeket akár már másnap kézhez veheted.

Nem csak varrni, de inspirálódni is tudsz nálunk! Nézd meg a blogunkat, ahol rengeteg tippet és ötletet találsz a varrási projektekhez.

Csekkold a Butika.hu rövidáru kategóriáját, és varrj tuti cuccokat!

Aktív szűrők

Rövidáru varázslat: Minden, ami a varráshoz kell a Butika.hu-n

A varrás örömteli hobbi, amellyel egyedivé tehetjük otthonunkat, ruhatárunkat és kiegészítőinket. A varrás során anyagdarabokból varrunk össze egyedi mintákat, amelyekből táskák, takarók, díszpárnák és más dekorációs elemek készülhetnek. A varráshoz azonban nem csak anyagokra, de rövidáru termékekre is szükségünk van.

A Butika.hu webáruházban rövidáru termékek széles választékát találod, amelyekkel minden varrási projektedet megvalósíthatod. A kínálatban megtalálhatóak:

 • Varrógéptűk: A varrógéptűk a varrás alapvető kellékei. A Butika.hu webáruházban minden típusú varrógéptűt megtalálsz, a univerzális tűktől a speciális tűkig, amelyeket bőr, farmer vagy selyem varrásához használhatsz.
 • Varrócérnák: A varrócérnák a varrás másik alapvető kellékei. A Butika.hu webáruházban varrócérnák széles választékát találod, különböző színekben, vastagságokban és anyagokban.
 • Gombostűk és biztosítótűk: A gombostűk és biztosítótűk a varrás során ideiglenesen rögzítik az anyagokat. A Butika.hu webáruházban gombostűk és biztosítótűk széles választékát találsz, különböző méretekben és anyagokban.
 • Patentok, ringlik: A patentok és ringlik a ruhák, táskák és más kiegészítők zárására szolgálnak. A Butika.hu webáruházban patentok és ringlik széles választékát találsz, különböző színekben és méretekben.
 • Cipzárak: A cipzárak a ruhák, táskák és más kiegészítők nyitására és zárására szolgálnak. A Butika.hu webáruházban cipzárak széles választékát találsz, különböző színekben, méretekben és anyagokban.
 • Mérő és jelölő eszközök: A mérő és jelölő eszközök a varrás során elengedhetetlenek a pontos méretek és vonalak méréséhez és jelöléséhez. A Butika.hu webáruházban mérő és jelölő eszközök széles választékát találsz, vonalzóktól, mérőszalagokig, krétákig és jelölőceruzákig.
 • Kézi varrótűk: A kézi varrótűk a varrás során a kézi varráshoz használatosak. A Butika.hu webáruházban kézi varrótűk széles választékát találsz, különböző méretekben és anyagokban.
 • Gyűszűk: A gyűszűk a varrás során a cérna befűzéséhez használatosak. A Butika.hu webáruházban gyűszűk széles választékát találsz, különböző méretekben és anyagokban.
 • Kiegészítők: A Butika.hu webáruházban a varráshoz szükséges kiegészítők széles választékát is megtalálod, ollótokoktól, tűpárnákig, varródobozokig.

A Butika.hu webáruházban nem csak rövidáru termékeket, de varrógép tartozékokat, vasalókat és más varrással kapcsolatos kellékeket is találsz.

Tippek a rövidáru termékek vásárlásához:

Vásárolj minőségi termékeket: A jó minőségű rövidáru termékek tartósabbak és könnyebben használhatók, így hosszú távon spórolhatsz velük.

Válaszd ki a megfelelő méretet és színt: A méretezés és színválaszték eltérő lehet a különböző termékeknél, ezért fontos, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását.

Használd ki a Butika.hu webáruház kedvezményeit és akcióit: A Butika.hu webáruház gyakran kínál kedvezményeket és akciókat a rövidáru termékekre, így érdemes figyelni ezekre.

Kérj segítséget a Butika.hu ügyfélszolgálatától: Ha nem biztos vagy benne, hogy milyen rövidáru termékekre van szükséged, a Butika.hu ügyfélszolgálata szívesen segít.

Inspiráció a varráshoz:

A Butika.hu webáruház blogjában és közösségi média oldalain számos inspirációt találhatsz a varráshoz. Találhatsz szabásmintákat, varrási ötleteket, tippeket és trükköket, valamint más varrók munkáit is megtekintheted.

A varrás nemcsak szórakoztató hobbi, hanem olyan tevékenység is, amely lehetővé teszi, hogy egyedi és kreatív tárgyakat készíts magadnak és szeretteidnek. A Butika.hu webáruházban mindent megtalálsz, amire szükséged van a varrás elkezdéséhez vagy folytatásához. Látogass el a weboldalra még ma, és fedezd fel a rövidáru termékek széles választékát!