Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Átmérő

Átmérő

Hossza

Hossza

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Prym Ergonomics körkötőtűk
Prym Ergonomics körkötőtűk a Butika.hu webáruházban

Prym Ergonomics körkötőtűk

A Prym Consumer a kreatív tervezés specialistája megalkotta nekünk a kötőtűk új generációját. Az új generációs kötőtűt már a kezünkbe véve is érezzük a különbséget. Nagyon könnyű, háromszög keresztmetszetű formája még az idősebb korosztály számára is kényelmes fogást biztosít. Felejtsd el a hegyes tűvégeket, amelyeket mindig óvsz az éppen totyogó piciktől!
A tűvégek tompák, kis pötty végződéssel, így a szem nem fog leszaladni róla és még a babát sem kell félteni.

Próbáld ki Te is a kötőtűk új generációját!

Aktív szűrők

Prym Ergonomics Carbon Technology körkötőtű

A Prym Consumer a kreatív tervezés specialistája megalkotta nekünk a kötőtűk új generációját. Az új generációs kötőtűt már a kezünkbe véve is érezzük a különbséget.
Felejtsd el a hegyes tűvégeket, amelyeket mindig óvsz az éppen totyogó piciktől!

Finom körkötőtűk, csúcs minőségű szintetikus anyagból, szénszálakkal megerősítve. A szemek simán csúsznak a tűkön és a zsinór mentén. Nem csavarodik össze a damilja.

Leheletnyi kendőkhöz és pulóverekhez, valamint csipkekötéshez tökéletes.

Az innovatív Prym Ergonomics kötőtűk könnyűvé és kényelmessé teszik a kézikötést. Magas minőségű műanyagból készültek, így egyszerre lesznek tartósak és rugalmasak. Mivel puha és könnyű anyagból készültek nagyon halkan tudunk velük kötni, így elmarad a megszokott fém kötőtű "csattogás".
A Prym Ergonomics kötűtűk csepp alakú hegye megakadályozza, hogy a szemek olyan könnyen lecsússzanak a tűről és segíti a könnyed szálvezetést, ezért jó szívvel ajánljuk kezdőknek is.
A 2,5mm-es tű kétféle hosszban kapható és ezek azok a tűk amelyek a Carbon technology családhoz tartoznak.

A tűk kis átmérője ellenére, a nagyon magas minőségű, szénszálakkal megerősített szintetikus anyag innovatív kialakítása garantálja, hogy azok stabilak, rugalmasak és könnyűek legyenek .

Ezek a kötőtűk nem csak praktikusak és kényelmesek hanem nagyon elegánsak is a klasszikus, fekete matt felületnek köszönhetően.

Ugyanakkor a kerek tűvégekhez használt anyag olyan sima, hogy az szemek könnyedén csúsznak végig rajta, és egyenletesen csúsznak a tűről a zsinórra.

A 4,5 mm-es tűmérettől a végek keresztmetszete kerekről háromszögletűre változik; így az szemek könnyedén siklanak a vastagabb tűk mentén is. A nagyon finom acélzsinór kiváló minőségű, sötétlila színű műanyaggal van bevonva. A zsinór különlegessége, hogy megszűnik a nem kívánt csavarodási hajlam.

Ha vastagabb tűket keresel, akkor nem találsz jobbat, mint a Prym.Ergonomics körkötőtűk 3,0–12,0 mm -es tűméretekben. Fehér, csúcs minőségű szintetikus anyagból készülnek, sötét ibolya színnel felülnyomva.  Nagyon könnyű, háromszög keresztmetszetű formája még az idősebb korosztály számára is kényelmes fogást biztosít.

Az innovatív körkötőtűket Red Dot Design Award díjjal jutalmazták. A fenntarthatóság érdekében a Prym.Ergonomics kötőtűk és horgolótűk teljes skáláját kizárólag Németországban gyártják.

Próbáld ki Te is a kötőtűk új generációját!