Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint Gütermann

A Gütermann kiváló minőségű varrócérnák széles választékát kínálja, amelyek tökéletesek minden varrási inspirációhoz.

A Gütermann név több mint 150 éve a prémium minőség mellett áll. A textiliparban ez tökéletes varratokat jelent - az egyenletesség, a selymes fény, a sima textúra, a szakadásállóság és a maximális rugalmasság révén. Ahhoz, hogy ügyfeleink számára fenntartható támogatást nyújthassunk, rugalmasnak kell lennünk abban is, hogy miként közelítjük meg a mai piac követelményeit és a jelenlegi divatirányzatokat.

A megfelelő cérnával történő varrás minden sikeres projekt kulcsa. A Gütermann kiváló minőségű varrócérnák széles választékát kínálja, amelyek tökéletesek minden varrási inspirációhoz. A Gütermann gépi hímzőcérnák minőséget és sokoldalúságot képviselnek és szinte minden alkalmazáshoz használhatóak, de vannak olyan cérnák is, mint a pamut, selyem és speciális szálak, amelyek életre kelthetik kreatív fantáziáját.

A Gütermann neve a textiliparban egyenlő a minőséggel és megbízhatósággal. A vállalat, melyet 1864-ben alapítottak, mára a szakma elismert vezetőjévé vált. A Gütermann elkötelezett az innováció és a kreativitás iránt, amit a kiváló minőségű varró- és hímzőcérnáik, valamint textilipari kiegészítőik széles körében bizonyítanak.

A cég filozófiája a hagyományok tisztelete, miközben a legújabb technológiákat és divattrendeket alkalmazzák. Gütermann termékei garantálják a magas minőséget és a tartósságot minden varrás, hímzés vagy textiltermék elkészítése során.

Gütermann Termékek a Butika.hu Webáruházban:

Mostantól a Butika.hu webáruházban is elérhetőek a Gütermann kiváló minőségű termékei. A vásárlók itt megtalálják a cég prémium varró- és hímzőcérnáit, valamint kiegészítőiket, amelyekkel minden varrásprojektjüket magas színvonalon hajthatják végre. Gütermann termékei a művészi és precíz varráshoz, hímzéshez, és bármilyen textiltermék elkészítéséhez ideálisak.

Aktív szűrők