Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Anyag

Anyag

Szín

Szín

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Lana Gatto Sorrento kötő/horgoló fonal
Lana Gatto Sorrento kötő/horgoló fonal | Butika.hu

Lana Gatto Sorrento kötő/horgoló fonal

Összetétel: 50% len, 50% viszkóz
Súly: 50 g
Fonal hossz: 160 m
Vastagság: Sport / Fine
Ajánlott tűméret: 4 mm

Kötéspróba 10x10 cm: 20 szem, 25 sor

Aktív szűrők

Lana Gatto fonalak minőségi munkákhoz

Az 1900-as évek elején volt, amikor egy fehér, angóra macska feje, hosszú bajusszal és smaragdzöld szemekkel, a „Filatura e Tessitura di Tollegno - Biella” felirattal, bekukkantott a kötöttáru világába, felhívva magára figyelmet az olasz piacon, és rövid időn belül a nemzetközi piacon is. Így hivatalosan is elindult a „Lana Gatto” márka, a világ egyik legnevesebb fonal gyártó vállalkozása.

Ettől az időponttól kezdődött a Lana Gatto felemelkedése, amely az évek során tükrözte az olasz kultúra, művészet és stílus változásait is.

A Lana Gatto merinó gyapjúból, pamutból és moherból készült gombolyagjai az évek során olyan kifinomult és játékos, alkalmi és elegáns, kötött tárgyaknak adtak életet, amelyeket a nők a legkülönfélébb helyeken készítettek és mutattak meg.

Lana Gatto és a környezetvédelem

A Lana Gatto ma már a fenntarthatóság és az innováció elveit követi a gyártás folyamán. A termelés hatékonysága és a környezet tisztelete közötti egyensúly megőrzése a cél a munkafolyamatok során. Emiatt a Lana Gatto gyáraiban tisztítja a gyártási folyamat során felhasznált vizet, és napelemeket használ a felhasznált villamos energia előállításához és így évente körülbelül 1920 tonna CO2 -t takarít meg. Boltunk kinálatában a fonalak túlnyomó többsége is természetes szálból készült. Törekszünk arra, hogy minnél kevesebb szintetikus szál tartalmú fonalat kináljunk neked, a saját égészséged érdekében és hogy ezzel is hozzájáruljunk a Föld tisztán tartásához.

Minőségi kötő- és horgoló fonalak

A mai modern világban ahol egyre nagyobb teret hódit az e-kereskedelem, a kötés/horgolás egyre több embernek egy jövedelem kiegészítési módot is jelent. Nagyon sok anyuka és nem csak, gondolja úgy hogy a hobbijából penzt is csinálhat. Akkor alkotsz igazán szívvel-lélekkel ha a munkád egyben a hobbid is.

Mi úgy gondoljuk, hogy ha minőségi anyagokból dolgozol máris kitünhetsz a tömegből. Míg egy akrilból kötött pulcsi 1-2 mosás után kibolyhosodik addig egy időtálló gyapjú termékkel visszatérő megrendelőket szerezhetsz magadnak. Webáruházunkban állandóan csodás természetes fonalakat találsz és rendszeresen vannak szezonvégi kiárusitások is.

Fonalak évszakok szerint

A Lana Gatto fonalakat két nagy csoportra oszthatjuk megjelenésük és felhasználásuk szerint: tavaszi/nyári és őszi/téli fonalak. A nevükből is adódóan a tavaszi/nyári fonalakat főleg a meleg szezonban használatos, lenge, könnyű, ruhadarabokhoz használjuk fel, az őszi/téli fonalakat pedig a jó meleg, puha téli öltözetekhez. 

Míg az őszi/téli fonalak inkább kötve szépek addig a tavaszi/nyári fonalak java nagyon-nagyon szép horgolva is. A Lana Gatto Cable5 fonala pl nem is annyira alkalmas kötésre. A Lana Gatto Miló köthető is de igazán tökéletes amigurumi figurák horgolásához. Az olyan fonalak is mint a Lana Gatto Zante vagy a Lana Gatto Sorrento nagyon jól mutatnak horgolva.

Lana Gatto tavaszi/nyári fonalak a Butika.hu webáruház ajánlatában

tavaszi/nyári fonalak túlnyomó többségében növényi szálakból készülnek, mivel jó légáteresztőek. A Lana Gatto mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy fonalai nagy százalékban természetes szálakból készüljenek. A legtöbbször előforduló alapanyagok a pamut, len, bambusz vagy akár a cukornád is. Mindig is ismert volt, hogy a len természetes rost anyaga tökéletes alapanyag  nyári ruházathoz, éppen azért, mert lélegző és természetes. A cukornádból készült ruhadarab nagyon kellemes viselet. Hihetetlenül szép az esése és a halvány csillogása az elkészült ruhának. A bambusz remek nedvszívó képességének köszönhetően kellemes viselet még a legmelegebb időben is. Enyhe fénye teszi elegánssá az elkészült darabokat. A pamut a legsokoldalúbb fonalalapanyag, egész évben kellemes viselet, strapabíró tulajdonságai miatt pedig használati tárgyakat is bátran köthetünk belőle. Jellemzően pamutfonalból készülnek a puha horgolt amigurumi figurák. 

A nyári fonalak a könnyedség, a frissesség, a finom színátmenetek és látványos effektusok koncentrátumai. A többféle textúrák kombinációja megkönnyíti a döntést, hogy biztosan Lana Gatto fonalat válasszuk egy szép nyári darabhoz. 

A Lana Gatto nyári fonalainak skálája nagyon széles, webáruházunkban megtalálhatóak a következő fonalak: Sorrento, Portofino, Positano, Los Angeles, Malibu, Venice, Surf, Cable5, Zante, Rodi, Milo, Itaca, Barbados, Nuovo Jaipur, Sugar, Primula, Silky.

Fedezd fel izgalmas tavaszi/nyári fonal kínálatunkat és köss vagy horgolj egy feltünően sziporkázó fürdőruhát, nyári légáteresztő felsőt vagy egy szines takarót!

Lana Gatto Sorrento kötő- és horgoló fonal

Lana Gatto Sorrento kötő- és horgoló fonal a citrom színével és illatával. Egy újdonság, amelyet Lana Gatto 2021 készített Olaszországban! 

Nagyon friss, könnyű és a viszkóz miatt egy kevés fényel rendelkező fonal a Sorrento, ideális a kényelmes nyári ruhákhoz!

Mindig is ismert volt, hogy a len természetes rost anyaga tökéletes alapanyag  nyári ruházathoz, éppen azért, mert lélegző és természetes.
Viszkózzal kombinálva "csillapítottuk" tipikus merevségét, így tökéletes fonalat kaptunk.
Ajánlott nyári ruházathoz, hosszú szoknyákhoz, de tökéletes blúzok, kendők és stólák készítéséhez is.

Csak válasszd ki a modellt, a tökéletes végeredményt a Sorrento fonal csodálatos melange hatása fogja garantálni.

Összetétel: 50% len, 50% viszkóz
Súly: 50 g
Fonal hossz: 160 m
Vastagság: Sport / Fine
Ajánlott tűméret: 4 mm

Kötéspróba 10x10 cm: 20 szem, 25 sor