Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Ár

Ár

  • 416 Ft - 2 996 Ft

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint Freudenberg

Ha tökéletes minőségű közbélést, merevítést, táska merevitőt, hímzésalátétet keresel akkor a Vlieseline termékekben nem fogsz csalódni. 

Több mint 70 éve a Vlieseline széles választékot kínál a ruházati és kreatív kézimunkákhoz. Vlieseline termékeink az amatőr szabók, divatstúdiók és professzionális ruhakészítők legismertebb és legkelendőbb bélései közé tartoznak. A Vlieseline nélkülözhetetlen közbéléssé vált mindenféle alkalmazásban. Mindezen felhasználások tökéletesítése érdekében a Vlieseline a Freudenberg nemszövött kutatási részlegének sokrétű know-how-jára támaszkodik. Prémium minőségű Vlieseline közbéléseink jelentik a tökéletes és megbízható megoldások alapját.

Ha tökéletes minőségű közbélést, merevítést, táska merevítőt, hímzésalátétet keresel akkor a Vlieseline termékekben nem fogsz csalódni. Német minőség és precizitás.

A Freudenberg a világ egyik vezető technológiai vállalata, amely széles körű innovatív megoldásokat kínál az ipari és fogyasztói piacon. A vállalatot 1849-ben alapították, és azóta is folyamatos fejlődésen ment keresztül, hogy ma már globális szinten ismert és elismert márkává váljon.

A cég tevékenységi köre számos területet felölel, beleértve az ipari megoldásokat, autóipari alkalmazásokat, háztartási termékeket és egészségügyi technológiákat is. Freudenberg elkötelezett az innováció és a minőség iránt, és a termékei széles skálájával hozzájárul a fenntartható és hatékony megoldások kialakításához a globális piacokon.

A cég egyik kiemelkedő területe a környezetbarát technológiák fejlesztése, beleértve a fenntartható anyagok és folyamatok alkalmazását. Freudenberg kötelezettséget vállal a környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás iránt, és ennek jegyében folyamatosan dolgozik azon, hogy termékei és tevékenységei a lehető legkisebb környezeti hatással járjanak.

Freudenberg Termékek a Butika.hu Webáruházban:

Mostantól a Freudenberg kiváló minőségű termékei elérhetők a Butika.hu webáruházban. A vásárlók itt felfedezhetik a cég különféle ipari és fogyasztói termékeit, amelyek garantáltan kielégítik az ügyfelek igényeit és elvárásait. Legyen szó háztartási cikkekről, autóipari megoldásokról vagy más ipari alkalmazásokról, a Freudenberg termékeivel mindig megbízható és kiváló minőségű megoldásokat kapnak.

Aktív szűrők