Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Ár

Ár

  • 4 180 Ft - 6 175 Ft

Hosszúság

Hosszúság

Átmérő

Átmérő

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

ChiaoGoo körkötőtűk
ChiaoGoo körkötőtűk - Tökéletes kötésélmény | Butika.hu

ChiaoGoo körkötőtűk

A ChiaoGoo körkötőtűk kiváló választást jelentenek a kötés szerelmesei számára. A kiváló minőségű anyagokból, precíz kidolgozással és ergonómikus kialakítással készült tűk kényelmes kötést biztosítanak, és garantálják a gyönyörű végeredményt. A ChiaoGoo körkötőtűk széles választékban kaphatóak a Butika.hu webáruházban.

Aktív szűrők

ChiaoGoo körkötőtűk: A tökéletes választás a kötők számára

A ChiaoGoo körkötőtűk a kötést szeretők körében rendkívül népszerűek, és nem ok nélkül. A kiváló minőségű anyagokból, precíz kidolgozással és ergonómikus kialakítással készült tűk kényelmes kötést biztosítanak, és garantálják a gyönyörű végeredményt.

Miért válasszunk ChiaoGoo körkötőtűket?

Kiváló minőségű anyagok: A ChiaoGoo tűk sebészi acélból vagy bambuszból készülnek, mely anyagok biztosítják a tartósságot, a sima felületet és a tökéletes csúszást.

Precíz kidolgozás: A tűk hegyei finomak és hegyesek, de nem károsítják a fonalat. A damilok strapabíróak és rugalmasak, nem csavarodnak, és nem gubancolódnak.

Ergonómikus kialakítás: A ChiaoGoo tűk kényelmes fogást biztosítanak, így hosszabb ideig is fáradságmentesen lehet kötni velük. A tűk markolata puha, tapadó anyagból készül, így nem csúszik ki a kézből.

Széles választék: A ChiaoGoo körkötőtűk különböző méretben, hosszban és damilvastagsággal kaphatóak, így minden kötést szerető ember megtalálhatja a számára ideális tűt.

A ChiaoGoo körkötőtűk típusai

Fix körkötőtűk: A fix körkötőtűknek nem cserélhető a damiljuk. Kiválóan alkalmasak kisebb munkákhoz, mint a pulóverujjak vagy a sapkák kötése.

Cserélhető végű körkötőtűk: A cserélhető végű körkötőtűk esetében a tűk cserélhetőek, így a damil hossza változtatható. Ez ideális megoldás pulóverek, kardigánok és egyéb nagy méretű munkák kötéséhez.

Hol vásárolhatok ChiaoGoo körkötőtűt?

A ChiaoGoo körkötőtűk megvásárolhatóak a Butika.hu webáruházban. A webáruház széles választékot kínál a ChiaoGoo tűkből, így minden kötést szerető megtalálhatja a számára ideális tűt. A Butika.hu webáruházban a ChiaoGoo tűk mellett más kötőeszközök is kaphatóak, mint a fonalak, a horgolótűk és a kötésminták.

Tippek a ChiaoGoo körkötőtűk használatához:

  • A tű mérete és a fonal vastagsága összhangban legyen.
  • A kötés során ne húzd túl szorosan a fonalat.
  • A tűket tárold száraz, hűvös helyen.
  • Rendszeresen tisztítsd a tűket.

További információkért a ChiaoGoo körkötőtűkről látogass el a Butika.hu webáruházba:  https://www.butika.hu/