Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Lana Gatto My Earth kötő/horgoló fonal
Lana Gatto My Earth kötő/horgoló fonal | Butika.hu

Lana Gatto My Earth kötő/horgoló fonal

A Lana Gatto MY EARTH fonalcsalád egyedülálló a fonalak között. Ami a Lana Gatto MY EARTH fonalcsalád zöld küldetésű termékkollekciójának zászlóshajójává teszi, az nem csak a fonal típusa, hanem egyéb részletek is, melyek alapelve a bolygónk tisztelete. A címke újrahasznosított papírból készült, és kizárólag natúr nyomattal készült mintával , ugyanabból az újrahasznosított papírból, kartondoboz készül, amelyben a fonalakat tárolják.  

A címkék tehát újrahasznosított papírból készülnek, és ezen kívül kis növénymagvakat tartalmaznak a rétegek között (minden színben más-más magvak vannak), amelyeket el lehet ültetni (a címke alatt található utasítások szerint), és amelyekből különféle növények nőnek ki !!! Ez az innovatív megoldás azt jelenti, hogy itt semmi sem megy kárba, és minden kap egy második, új életet.

100% pamutból készült, melynek 50%-a újrahasznosított pamut, 50%-a pedig a piacon kapható legjobb minőségű Pima Eco pamutból.

A My Earth fonalból tökéletes nyári rucikat készíthetsz magadnak és gyermekeidnek. Igazán finom és eredeti lesz és utólag gyönyörködhetsz a fonal cimkéjéből kifejlődött a növényekben.

A fonal kötésre és horgolásra is alkalmas. A My Earth fonalak nagyon kellemes tapintásuak, rugalmasak és tökéletesek mindenféle nyári ruházathoz: pulóverekhez, blúzokhoz, felsőkhöz és ruhákhoz ajánljuk.

Könnyű és hűvös tapintűsu fonal, kényezteti a bőrödet egy meleg nyári napon. Imádni fogod!

Aktív szűrők