Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Felhasználási terület

Felhasználási terület

Közbélés anyaga

Közbélés anyaga

Felhasználási mód

Felhasználási mód

Közbélés típus

Közbélés típus

Összetétel

Összetétel

Gyártó

Gyártó

Cipzár típusa

Cipzár típusa

Fogak típusa

Fogak típusa

Méret

Méret

Szélesség

Szélesség

Hosszúság

Hosszúság

Átmérő

Átmérő

Szín

Szín

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Kiegészítők táskákhoz
Táska kiegészítők, táskavarrás | Butika.hu

Kiegészítők táskákhoz

Táskavarrás profi módon: Hasznos kiegészítők a Butika.hu-n

A Butika.hu webáruházban mindent megtalálsz, ami a tökéletes táska elkészítéséhez szükséges. Válogass stílusos táskafülek, mágneskapcsok, gyűrűk, karabinerek, cipzárak, mozgó csúszók és hevederek széles választékából, és varrj egyedi táskákat magadnak és szeretteidnek!

Termékek: táskafülek, mágneskapcsok, D gyűrűk, karabinerek, cipzárak, mozgócsúszók, hevederek és rengeteg egyéb kiegészítő.

Aktív szűrők

Táskavarrás nem csak profiknak!

Ha még nem darált be téged is a táskakészítés mániája, nagyon jó hírünk van számodra: ez nem egy nagyon bonyolult elfoglaltság, hamar rá lehet kattanni. Hisz mi is lehetne minden nő álma, ha nem az, hogy egyedi legyen. Egy általad készített táska vagy neszesszer nem is lehetne egyedibb, biztosan nem fog szembejönni veled még egy ugyanolyan!

Rengeteg itthoni és külföldi tervező van, akiknek a munkáit megveheted és megvalósíthatod otthoni körülmények között, de te is elengedheted a fantáziádat és megalkothatsz egy teljesen egyedi, handmade táskát.

Egy kézzel készített táska lehet varrva, horgolva, kötve, de kombinálhatod is ezeket a technikákat. Nem kell leragadj egy hagyományos stílus mellett, kipróbálhatsz új dolgokat is. Merned kell belevágni és könnyedén összehozhatod a első táskádat.

Kiegészítők táskavarráshoz

Persze, most megkérdezheted, hogy mire is van szükséged a táskavarráshoz? A válasz lehet egyszerű is, bonyolult is. 

Ha varrott táskáról beszélünk, akkor természetesen vagy kézzel vagy géppel varrhatod össze a táska anyagát. Természetesen az ideális az lenne, ha lehetőséged lenne varrógépet használni. Sokkal gyorsabb és persze a varrás is sokkal egyenletesebb.

Tű és cérna

Mindenképpen ajánlott az anyagnak megfelelő tűt (lehet az kézi varrótű vagy gépi varrótű is) és cérnát használni a bosszúságok elkerülése végett.

Táskakeretek

Estélyi táskákhoz és pénztárcákhoz használhatunk táska kereteket. Ezek többnyire fém keretek, amik felvarrhatóak. A kereteken végig lyukak találhatóak melyek segítenek felvarrni rá a kiszabott anyagot. Különféle mintával gyártják őket, kapoccsal zárhatóak. Sok esetben van két szem is a táskakereten, ahová elegáns láncot is rögzíthetünk.

Táskafülek

Egy megfelelően kiválasztott táskafüllel lehet teljes a táska kinézete. Számtalan féle táskafül létezik, úgy anyagjukban mint kinézetükben változatosak. A leggyakrabban használt táskafülek a bőrből, vagy műbőrből készült fülek, de gyakran használatosak fából, bambuszból, fémből vagy műanyagból készült táskafülek is. Fajtájuktől függően varrással rögzítjük vagy bebújtathatóak a táska anyagjába. Különféle sodrott zsinórokkal egészíthetjük ki pl a strandtáskákat, de fonott vagy poliészter hevederekkel oldhatjuk meg a táskák vállpántjait.

Táskazárak

Egy táskát ugyebár illik zárhatóvá tenni. Erre is számtalan féle kiegészítő létezik. Használhatunk mágneszárakat különféle színekben és méretekben. Léteznek felvarrható mágneszárak, két kis füllel rögzíthetőek, rejtett mágneskapcsok amiket a textil mögé rejthetünk és így láthatatlan marad vagy felvarrható mágnesgombok. Mindegyik alkalmas a táska egyszerű, szinte automatikus összekapcsolására. Ezen kívül létezik számtalan fajta táskazár, melyekkel lezárhatjuk az elkészült munkánkat.

Ezen kívül használhatunk cipzárt is. Jellemzően méteres cipzárral dolgozunk, mivel bármilyen hosszan lezárhatjuk a táskát, ami pl egy sporttáska esetében hasznos lehet.

Fém kiegészítők táskavarráshoz

Különféle fém kiegészítőkkel is feldobhatjuk a táskát. Gyűrűkkel és karabínerekkel rögzíthetjük a füleket vagy a vállpántokat és tehetjük levehetővé őket. Bújtatókkal és mozgócsúszókkal tehetjük állíthatóvá a vállpántokat. 

Patentokkal foghatjuk össze a bőr füleket egy D gyűrű körül vagy ringliket üthetünk a táska anyagába, hogy ebbe rögzítsük a pánt karabínerét. 

Közbélések, merevítők

Ha puha pamut textíliából szeretnénk elkészíteni a táskát erre is van megoldás. Számtalan vasalható közbéléssel tehetjük sokkal merevebbé a pamutvásznat, akár még dobozt is készíthetünk belőle. Alkalmazhatóak táskaaljakhoz, merevítéshez, rekeszek elválasztásához. Léteznek felvasalható merevítések is de használhatunk ollóval méretre vágható műanyag sablonokat is.

Horgolt táskák

Természetesen nem csak varrott táskát készíthetünk hanem horgoltat vagy kötöttet is. Itt is változatos lehet a felhasználható anyagok tárháza, különféle fonalak, zsinórok és pólófonalak állnak a rendelkezésedre. Ezek a táskát rendszeresen műbőr alappal indítanak, ami majd a táska allja lesz.

Bármilyen táskát is szeretnél készíteni, rá fogsz jönni hamar, hogy a táskavarrás nagyon jó buli, sok gyakorlással gyönyörű kézzel készített munkákat fogsz készíteni magadnak vagy akár elkezdhetsz egy kis vállalkozást is erre alapozni. Mindkét esetben a Butika.hu webáruházban számtalan kiegésztőt és hozzávalót fogsz találni a munkáidhoz.