Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Összetétel

Összetétel

Gyártó

Gyártó

Szín

Szín

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Lana Gatto Sugar kötő/horgoló fonal
Olcsó és minőségi Lana Gatto - Sugar kötő/horgoló fonal, 100% cukornád

Lana Gatto Sugar kötő/horgoló fonal

Lana Gatto - Sugar kötő/horgoló fonal, 100% cukornád

Összetétel 100% cukornád
Súly: 50g
Hossz: 125m
Fonalvastagság: DK

Ajánlott kötőtű: 3,5-4
Ajánlott horgolótű: 3,5-4
Kötéspróba: 10x10cm: 23szem x 23sor

Hozzávetőleges fonalszükséglet (természetesen függ a mintától, mérettől):
- nyári felső - 6 gombolyag (0.3 kg)
- nyári kardigán - 8 gombolyag (0.4 kg)
- midi ruha (M) - 10 gombolyag (0.5 kg)

Aktív szűrők

Lana Gatto Sugar fonal 100% cukornádból készül, és nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy pamut fonal, így szintén alkalmas nyári ruhák, kiegészítők és babaruhák készítéséhez. A vastagsága DK (közepesen vastag), és 50 grammos gombócokban kapható, amelyekben kb. 125 méter fonal található.

A Lana Gatto Sugar fonal elérhető különböző színekben, és a gyártó szerint kézzel és géppel is mosható. A fonal szövése miatt szép textúrát és könnyű szellőzést biztosít a kész projekteknek.

A Lana Gatto Sugar fonalat az alábbi okok miatt javasolják használni:

- Kiváló minőség: A Lana Gatto Sugar fonal kiváló minőségű, finom, és nagyon puha anyagból készül, ami kényelmes és könnyű viseletet biztosít a kész projektek számára.

- Könnyű kezelhetőség: A Lana Gatto Sugar fonal jól kezelhető, és a gyártó szerint könnyen mosható, ami a kész projektek karbantartását és tisztítását is egyszerűvé teszi.

- Sokoldalúság: A Lana Gatto Sugar fonal alkalmas számos különböző projekt elkészítésére, mint például nyári ruhák, kiegészítők, babaruhák, stb.

- Széles színválaszték: A Lana Gatto Sugar fonal számos színben kapható, így könnyen megtalálható az elképzeléseidnek megfelelő árnyalat.

- Jó textúra: A Lana Gatto Sugar fonal szövése miatt szép textúrát és légáteresztést biztosít a kész projekteknek, így kényelmes viseletet biztosítanak, különösen a nyári hónapokban.

Összességében a Lana Gatto Sugar egy minőségi cukornád fonal, amely sokféle projekt számára megfelelő lehet, és a természetes összetétele miatt különösen alkalmas nyári projektekhez.

A Lana Gatto egy híres olasz gyártó, amely a kézimunkázók számára kiváló minőségű fonalakat kínál, amelyeket világszerte nagyra értékelnek. A fonalakat a legjobb minőségű olasz pamut- és gyapjúszálakból készítik, amelyek rendkívül finomak, puhák és tartósak. A Lana Gatto fonalak kiváló textúrájukról, széles színválasztékukról, jó minőségükről és könnyű kezelhetőségükről ismertek. A Lana Gatto fonalakat ajánlják különféle projektekhez, például pulóverek, sálak, sapkák, és kiegészítők, de azokat használják különféle dekoratív célokra is.

Összefoglalva, a Lana Gatto fonalak általában nagyon magas minőségűek, könnyen kezelhetők és sokoldalúak, így széles körben ajánlják őket a kézimunkázók.