Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Ár

Ár

  • 756 Ft - 91 390 Ft

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint ChiaoGoo

A ChiaoGoo termékeit ma már világszerte imádják és használják a vásárlók.

Chiaogoo: Az Út a Kötőtűk és Horgolótűk Mestereihez

Azok számára, akik szenvedélyesen foglalkoznak a kötéssel és horgolással, az eszközök minősége és kényelme mindenek felett áll. A Chiaogoo márka az, amely ezen elvek mentén készíti termékeit, és olyan kötő- és horgolótűket kínál, amelyek igazi mesterművek. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a Chiaogoo márkát és termékeit, amelyek most már elérhetők a Butika.hu webáruházban is.

Ha minőségi és kényelmes kötő- és horgolótűkre vágysz, amelyek segítenek kreatív ötleteid megvalósításában, ne habozz meglátogatni a Butika.hu webáruházat, és böngéssz a Chiaogoo termékek között. Az eszközök minősége fontos szerepet játszik a textilművészetben, és a Chiaogoo márka a minőséget egy magasabb szintre emeli. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a kötés és horgolás mestere lehess a Chiaogoo eszközeivel!

A Westing Bridge LLC egy családi vállalkozás, amelyet négy testvér alapított. ChiaoGoo márkájú kötő- és horgolóeszközeit Troy-ban (Michigan) tervezték és forgalmazzák. Gyáruk székhelye: Hangzhou, Kína.

A testvérek a kínai Linanban, „Kína bambusz fővárosában” születtek és nőttek fel. A nagyapa bambusz iparművész volt, aki élete nagy részét városról városra utazott bambusz szerszámkészletével, olyan háztartási cikkeket gyártva, mint székek, asztalok, rizses hordók, kosarak és gőzölők. Az apa nagyapja nyomdokaiba lépett, és az 1980-as évek elején, a primitív szabad piac születésekor Kínában műhelyt építhetett. A műhely hasonló háztartási cikkeket gyártott, de az elsődleges termék a bambusz kötőtű volt.

A kötőtűk iránti igény az anyától származik. Kiváló ruhadarabokat kötött annak érdekében, hogy családja melegben legyen a hosszú, hideg tél alatt. Gyakran kötött másnak ruhákat, és eladta őket a szomszédoknak és a barátoknak, hogy több pénzt keressen a hétfős családjának. Ő volt a kötőtűk tesztelője, és gyakran kért speciális tűket az igényeinek kielégítésére. Ő inspirálta a ChiaoGoo márkanevet, ami azt jelenti, hogy „nagyon ügyes és ravasz hölgy”.

Mára az üzlet kibővült, és a kötő- és horgolóeszközök egyik legelismertebb gyártója lett. A ChiaoGoo termékeit ma már világszerte imádják és használják a vásárlók.

Chiaogoo: Az Eszközök Mesterei

A Chiaogoo márka a minőség és a funkcionalitás szinonimája a kötés és horgolás világában. A vállalat hosszú évek óta foglalkozik kötő- és horgolótűk tervezésével és gyártásával, és az évek során számos innovációval rukkolt elő, hogy megkönnyítse a kézimunkázók életét. A Chiaogoo termékek a precizitás és a tartósság jegyében születnek.

Chiaogoo Tűk: Kényelem és Minőség

A Chiaogoo kötő- és horgolótűk kiváló minőségükről és kényelmükről híresek. Az ergonomikus fogás és a sima tűspiccek garantálják a könnyű és gyors munkát, miközben a magas minőségű anyagok hosszú élettartamot biztosítanak. A cserélhető kötőtűk különösen praktikusak, mivel lehetővé teszik, hogy különböző méretekhez könnyedén hozzájussunk, így nincs szükség rengeteg különféle tűre.

A Chiaogoo termékek számos változatban érhetők el, így mindenki megtalálhatja a saját munkájához legmegfelelőbbet. Legyen szó horgolótűkről, kötőtűkről vagy kiegészítőkről, a Chiaogoo mindig a minőséget és a kényelmet helyezi előtérbe.

Fedezze fel a Chiaogoo Termékeket a Butika.hu-n

Most már a Chiaogoo termékek is megtalálhatók a Butika.hu webáruházban. A Butika.hu az egyik vezető online kézimunka- és hobbyáruház Magyarországon, és széles választékban kínálja a Chiaogoo kötő- és horgolótűket, valamint egyéb kézimunka-kiegészítőket.

Aktív szűrők