Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Összetétel

Összetétel

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Lana Gatto Nebbia kötőfonal, merinó, selyem és baby alpaka
Lana Gatto Nebbia kötőfonal, merinó, selyem és baby alpaka | Butika.hu

Lana Gatto Nebbia kötőfonal, merinó, selyem és baby alpaka

Lana Gatto Nebbia kötő és horgolófonal, a fényűző rostok nemes keveréke - a legfinomabb merinó extrafinom gyapjú, természetes selyem és puha baby alpaka.

A Nebbia az olasz Lana Gatto gyártó legújabb, 2022/2023-as őszi/téli kollekciójának kötőfonala.

Ez a természetes összetételű, környezetbarát címkével ellátott fonal minden évszakban használható fonal. Az extrafinom merinó gyapjú, bébi alpaka gyapjú és selyem keveréke lágyságot, könnyedséget, finomságot és luxust ad ezeknek a fonalaknak. A Nebbia kötőfonalak különösen alkalmasak érzékeny bőrűek számára.

A Nebbia egy limitált kiadású, csodálatos összetételű fonal erre az őszi-téli szezonra, extrafinom merinó gyapjúból, egy kis bébi alpakából és selyemből fonva. A szálak rendkívül puhák és kellemes tapintásúak, így a legérzékenyebb emberek számára is alkalmasak. A szálak vékonyak, ezért előszeretettel használják azok, akik vékonyabb, finomabb mintákat szeretnek kötni. Pulóverek, mellények, ruhák, kendők, sálak és egyebek kötésére használható. A Nebbia kötött munka egész évben kellemes viselet lesz.

FIGYELEM! Ez egy limitált kiadású fonal, 2022/2023-as őszi/téli szezonra, korlátozott mennyiségben gyártott. Miután a készletek elfogynak, már nem lesz elérhető, ezért sietnie kell a vásárlással.

Kézi mosás javasolt! Környezetbarát fonal - Eco friendly.

Összetétel: merinó gyapjú (70%), selyem (15%), alpaka (15%)
Súly: 50 g
Fonal hossz: 200 m
Vastagság: Sport, light, DK - közepes vastagságu fonal
Ajánlott kötőtű méret: 4 mm
Gyártva: Olaszország

Kötéspróba 10x10 cm: 24 szem, 30 sor.

Aktív szűrők