Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Összetétel

Összetétel

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Lana Gatto Smoothie kötő/horgoló fonal
Lana Gatto Smoothie kötő/horgoló fonal | Butika.hu

Lana Gatto Smoothie kötő/horgoló fonal

A Smoothie a Lana Gatto legújabb, 2022.-es tavaszi/nyári kötőfonal kollekciójának tagja. Jellemző az új kollekcióra, hogy finomabbnál finomabb édességek valamint rostos italok ihlették a nevüket.

Könnyű és finom puha fonal, kényezteti a bőrödet akárcsak egy finom shake egy meleg nyári napon. Tökéletesen kombinálható az azonos kollekcióhoz tartozó Milkshake-el és Macaronnal.

A Lana Gatto Smoothie egy Fashion fonal, egy szezonos, a készlet erejéig lehet megvásárolni. Legalkalmasabb tavaszi / nyári ruhák - blúzok, nyári sapkák, sálak, ruhák vagy kabátok - készítésére.  A fonal kötéshez és horgoláshoz is alkalmas . Különféle nyári projektekhez használhatod, amelyeket egyébként többféle színből készítenél. Csak egy ilyen szinátmenetes gombolyagra lesz szükséged és nem kellesz csomózni a színek között. 

Egy ilyen fonalból készült ruciban a legforróbb nyári napokon is hűvös marad a bőröd. Kombináld a Milkshake és Macaron fonallal, ugyanazokkal a színárnyalatokkal, és még különlegesebb eredményt kapsz! A pamut közzé szőtt kevés viszkóz szál, finom, sejtelmes csillogás biztosít a fonalnak és a selyem tartalom miatt pedig rendkívül puha lesz. Imádni fogod ahogy simogatja a bőrödet akárcsak egy finom gyümölcsturmix az ízlelőbimbóidat.

Aktív szűrők