Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Összetétel

Összetétel

Gyártó

Gyártó

Szín

Szín

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Mágneszárak
Mágneszárak táskavarráshoz | Butika.hu

Mágneszárak

A mágneskapcsokat jellemzően táskavarráshoz használhatjuk, de hasznos lehet más textilipari munkákhoz is. A táskavarrás fontos kelléke. Különféle színben, méretben léteznek webáruházunkban, felvarrható, kis fülekkel rögzíthető vagy rejtett mágneskapcsok formájában.

Aktív szűrők

Ha még nem darált be téged is a táskakészítés mániája, nagyon jó hírünk van számodra: ez nem egy nagyon bonyolult elfoglaltság, hamar rá lehet kattanni. Hisz mi is lehetne minden nő álma, ha nem az, hogy egyedi legyen. Egy általad készített táska vagy neszesszer nem is lehetne egyedibb, biztosan nem fog szembejönni veled még egy ugyanolyan!

Rengeteg itthoni és külföldi tervező van, akiknek a munkáit megveheted és megvalósíthatod otthoni körülmények között, de te is elengedheted a fantáziádat és megalkothatsz egy teljesen egyedi, handmade táskát.

Egy kézzel készített táska lehet varrva, horgolva, kötve, de kombinálhatod is ezeket a technikákat. Nem kell leragadj egy hagyományos stílus mellett, kipróbálhatsz új dolgokat is. Merned kell belevágni és könnyedén összehozhatod a első táskádat.

Persze, most megkérdezheted, hogy mire is van szükséged a táskavarráshoz? A válasz lehet egyszerű is, bonyolult is.

Sokminden más kiegészítő mellett talán az egyik legfontosabb elem a mágneskapocs vagy mágneszár.

Egy táskát ugyebár illik zárhatóvá tenni. Erre is számtalan féle kiegészítő létezik. Használhatunk mágneszárakat különféle színekben és méretekben. Léteznek felvarrható mágneszárak, két kis füllel rögzíthetőek, rejtett mágneskapcsok amiket a textil mögé rejthetünk és így láthatatlan marad vagy felvarrható mágnesgombok. Mindegyik alkalmas a táska egyszerű, szinte automatikus összekapcsolására. Ezen kívül létezik számtalan fajta táskazár, melyekkel lezárhatjuk az elkészült munkánkat.