Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Ár

Ár

  • 690 Ft - 4 890 Ft

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint Lana Gatto

A Lana Gatto a Tollegno 1900 védjegye, az olasz ipar rangos neve, több mint egy évszázada híres kompetenciájáról, hagyományairól, innovációjáról, valamint kiváló minőségű fonalairól és anyagairól.

Gondoskodunk a minőségről és ellenőrizzük az egész termelési ciklust, a legjobb alapanyagok kiválasztásától, a munkaciklustól a végtermék ellenőrzéséig, mindezt a legmagasabb minőségi előírások biztosítása érdekében.

Teljes mértékben tiszteletben tartjuk a környezetet, tisztítva az összes termelési ciklusban felhasznált vizet. A szükséges villamos energia előállításához napelemeket is használunk. 

A folyamatos fejlesztés és innováció érdekében létrehoztunk egy fejlett kutatólaboratóriumot, hogy új anyagokat és feldolgozást találjunk termékeink számára, hogy azok mindig természetesebbek, modernebbek és teljesítőbbek legyenek

100% -ban OLASZORSZÁGBAN KÉSZÜLT

A Lana Gatto a Tollegno 1900 védjegye. Mindig azzal a céllal dolgoztunk, hogy vezető termékeket hozzunk létre az olasz kiválóság összehasonlíthatatlan történetében.

Kötő- és horgoló fonalak széles választéka Lana Gatto gyártótól. Pamut, gyapjú, mohair, merinó, cukornád és egyéb természetes anyagokból. Válogass kedvedre a csodálatos színek között. Különféle eszközöket is kínálunk kötéshez és horgoláshoz.

Aktív szűrők