Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Termékek listája gyártó szerint Kreativ

Kreativ pólófonalak egyenesen a gyártótól. Minőségi pólófonalak a tökéletes eredményekért. Ha szőnyeget, táskát, dekor termékeket szeretnél horgolni akkor jó helyen jársz!

A Keatív pólófonalak textilipari hulladékból készülnek, tehát egyikük sem hagyományos fonal, hanem pamut szövet.

A Kreativ termékekkel való munka során biztosak lehetünk abban, hogy gondoskodunk bolygónkról, hisz újrahasznosított termékről beszélünk. A Kreatív csíkok/fonalak kiváló minőségű textíliákból készülnek, és a rendelkezésre álló különféle színek lehetővé teszik a kreativ alkotást.

Tökéletes dekorációs elemek és horgolt tartozékok (pl. Párnák, szőnyegek, kosarak stb.), vagy divatáru (pl. Táskák, ékszerek stb.) készülhetnek ebből az anyagból. Mivel minden darab újrahasznosított anyagból készül, a színek egyedülállóak, azonos színárnyalatok nem garantálhatók külön szállítások esetén. Egy adott projekthez kérjük, vásároljon olyan mennyiséget, amire szüksége van az elejétől, vagy akár többet is, hogy azonos árnyalatú anyag legyen.

A Hooked Zpagetti vagy Maccheroni fonalakból készített projektek 100% -ban készíthetők Kreativ pólófonalból is, a termékek ugyanolyan minőségiek és funkcionálisak.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Végezd el újra a keresést