Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Táskafülek
Táskafülek mindenféle saját készitésű táskához - Butika.hu

Táskafülek

Különféle táskafülek között válogathatsz kinálatunkban. Pamut, műanyag, fa, műbőr és egyéb anyagokból készült táskafüleket használhatsz fel munkáidhoz.

Aktív szűrők

Táskavarrás nem csak profiknak!

Ha még nem darált be téged is a táskakészítés mániája, nagyon jó hírünk van számodra: ez nem egy nagyon bonyolult elfoglaltság, hamar rá lehet kattanni. Hisz mi is lehetne minden nő álma, ha nem az, hogy egyedi legyen. Egy általad készített táska vagy neszesszer nem is lehetne egyedibb, biztosan nem fog szembejönni veled még egy ugyanolyan!

Rengeteg itthoni és külföldi tervező van, akiknek a munkáit megveheted és megvalósíthatod otthoni körülmények között, de te is elengedheted a fantáziádat és megalkothatsz egy teljesen egyedi, handmade táskát.

Egy kézzel készített táska lehet varrva, horgolva, kötve, de kombinálhatod is ezeket a technikákat. Nem kell leragadj egy hagyományos stílus mellett, kipróbálhatsz új dolgokat is. Merned kell belevágni és könnyedén összehozhatod a első táskádat.

Kiegészítők táskavarráshoz

Persze, most megkérdezheted, hogy mire is van szükséged a táskavarráshoz? A válasz lehet egyszerű is, bonyolult is. 

Ha varrott táskáról beszélünk, akkor természetesen vagy kézzel vagy géppel varrhatod össze a táska anyagát. Természetesen az ideális az lenne, ha lehetőséged lenne varrógépet használni. Sokkal gyorsabb és persze a varrás is sokkal egyenletesebb.

Táskafülek táskavarráshoz

Egy megfelelően kiválasztott táskafüllel lehet teljes a táska kinézete. Számtalan féle táskafül létezik, úgy anyagjukban mint kinézetükben változatosak. A leggyakrabban használt táskafülek a bőrből, vagy műbőrből készült fülek, de gyakran használatosak fából, bambuszból, fémből vagy műanyagból készült táskafülek is. Fajtájuktől függően varrással rögzítjük vagy bebújtathatóak a táska anyagjába. Különféle sodrott zsinórokkal egészíthetjük ki pl a strandtáskákat, de fonott vagy poliészter hevederekkel oldhatjuk meg a táskák vállpántjait. 

Bármilyen táskát is szeretnél készíteni, rá fogsz jönni hamar, hogy a táskavarrás nagyon jó buli, sok gyakorlással gyönyörű kézzel készített munkákat fogsz készíteni magadnak vagy akár elkezdhetsz egy kis vállalkozást is erre alapozni. Mindkét esetben a Butika.hu webáruházban számtalan kiegésztőt és hozzávalót fogsz találni a munkáidhoz.