Összes TOP termék
 • Fizetési és szállítási infók

 • Megbízható Bolt Program

 • -15%
Butika.hu hobby webáruház - PRYM Knitting Mill MIDI, közepes kötőmalom, 624168
 • Butika.hu hobby webáruház - PRYM Knitting Mill MIDI, közepes kötőmalom, 624168
 • Butika.hu hobby webáruház - PRYM Knitting Mill MIDI, közepes kötőmalom, 624168

PRYM Knitting Mill MIDI, közepes kötőmalom, 624168

624168-prym
1 Elem
Értékelés 

  PRYM Knitting Mill MIDI, közepes kötőmalom

  17 360 Ft
  14 756 Ft 15% árengedmény
  Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t Raktáron. Azonnal küldhető!
  Mennyiség

    Elállási jog

  14 napon belül visszaküldheted a termékeket

    Ingyen szállítás

  25.000Ft feletti rendeléseket ingyen szállítunk ki.

    Érintésmentes fizetés

  Okos és biztonságos fizetés bankkártyával

  Leírás

  PRYM Knitting Mill MIDI, közepes kötőmalom

  Körközös kötés esetén 20 szemmel dolgozik, egyenes kötésnél 16 szemmel. Könnyen használható kezdőként is, illetve akár gyerekek is megtanulhatnak vele kötni.

  A fogantyút az óramutató járásával ellentéses irányba forgatva egy 20cm körvonalú, 6cm átmérőjű csövet kapunk. Egyenes kötéshez oda-vissza kell forgatnunk a fogantyút.
  2-6 kötőtűvastagsághoz ajánlott fonalakat használhatunk a kötőmalomhoz. Robosztus mechanikus felépitése lehetővé teszi, könnyedén használjuk. 100g, 420m hosszú gyapjúfonalat akár 15 perc alatt is megköthetünk vele!
  Ajánlott fonalvastagság: 2-6mm -es kötőtűvel köthető fonalak használhatóak a kötőmalommal.

  Mérete: 13cm átmérő
  Anyaga: műanyag

  Kérjük vásárlás előtt vegye figyelembe, hogy ez nem egy ipari kötőgép! Használata valamennyi gyakorlást igényel, fokozott figyelmet igényel a fonal kiválasztása, a legelső sor felvezetése amikor csak minden második horogba kell beakasztani a fonalat, használat közben a forgatási sebesség és a szálfeszítő pontos beállítása. A legtöbb tudást és tapasztalatot Youtube videók nézegetéséből nyerhet. A fent említett hibák elkövetése, vagy a nem megfelelő használat, minden esetben nem megfelelő végeredményhet vezethet, ami nem garanciális probléma!  

  PRYM Knitting Mill MIDI, közepes kötőmalom, 624168 | Gyártó: Prym | Kategória: Kötőkeretek, malmok | Cikkszám: 624168-prym


  A PRYM története

  A PRYM egy német családi vállalkozás, amelynek gyökerei 1530 -ig nyúlnak vissza: ez értékes hagyományokat és történelmet jelent. Az évszázadok során a Prym mindig is elkötelezett volt ügyfeleik iránt, és ez megnyitotta az utat Európa-szerte piacvezetésük előtt. Erősségük ügyfeleiknek is köszönhető, amelyeknek mindig jól átgondolt termékeket dolgoznak ki, amely biztosítja a sikert.

  Ha innovatív termékekre van szükség az élet vagy a kézműves termékek egyszerűbbé és vonzóbbá tételéhez, akkor a PRYM a tökéletes partner.

  A PRYM egyet jelent a minőségi termékekkel

  A gumiktól és rugalmas zsinóroktól a tűkig, a cipzáraktól a kötőtűkig: A Prym Consumer a kézimunka és a lakberendezés nemzetközi világának nélkülözhetetlen része - és ez már több mint 130 éve így van.

  A Prym kinálatában rengeteg ringlit, patentot és farmer gombot találunk, mindenféle színben, anyagban és méretben. Ezeknek a kis kiegészítőknek a belövéséhez többféle fogót is kinál a Prym.

  Ha foltvarrás vagy angol nevén patchwork szerelmese vagy akkor is megtalálsz mindenféle eszközt a Prym kinálatában. Prym-Olfa vágólapokat és körkéseket, amik ugyan olyan jó minőségűek mint az oly kedvelt Olfa termékek, hisz ugyanott készülnek csak rájuk kerül még egy Prym logó is az Olfa mellé. Vonalzókat is kinál a Prym inch-es és cm-es beosztásban, mindenféle hosszban és formában (téglalap, háromszög ás négyzet). A Prym vonalzók mind Prym-Omnigrid vonalzók, tökéletes minőségben.

  A kötés és horgolás szerelmesei is mindent megtalálnak a hobbijukhoz. Hagyományos kötő- és horgolótűk mellett (fém és bambusz kör- és egyenes kötőtűket, zoknikötőtűket 20 és 15 cm-es hosszban) a Prym kinál még ergonómikus kötő- és horgolótűket is.

  Kötőtűket és tuniszi horgolótűket is kinál a Prym cserélhető végekkel. Ezek mind Knit-Pro - Prym tűk, az ismert márkával azonos minőségben.

  Kedvelt terméke a Prymnek még a zsinórkötő malom, amiből szintén többféle található a Prym kinálatában.

  Prym és a környezettudatosság

  A Prym Love termékcsalád nagyon dekoratív türkízkékben vagy rózsaszínben kapható. Folyamatos a fejlesztés a Prym-nél, egyre több és több innovatív terméket kinálva a kézimunka és kézművesség szerelmeseinek, hogy a kézimunkázás igazi öröm és kikapcsolódás legyen. Eddig is fontos volt a Prym-nek a környezet tudatosság, de idéntől egyre nagyobb hangsúlyt fektet a cég erre a szempontra is a termékeik kialakitásánál.

  Termék részletei
  624168-prym
  1 Elem

  Adatlap

  Gyártó
  Prym
  Szállítási határidő
  Raktárkészletről szállítva
  Jótállási idő
  nincs (14 nap elállási jog)
  Vélemények

  No customer reviews for the moment.

  Write your review

  PRYM Knitting Mill MIDI, közepes kötőmalom, 624168

  PRYM Knitting Mill MIDI, közepes kötőmalom, 624168

  PRYM Knitting Mill MIDI, közepes kötőmalom

  Write your review
  4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: