Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Összes TOP termék
  • Fizetési és szállítási infók

  • Megbízható Bolt Program

Lana Gatto Macaron kötő/horgoló fonal
Lana Gatto Macaron kötő/horgoló fonal | Butika.hu

Lana Gatto Macaron kötő/horgoló fonal

A Macaron a Lana Gatto legújabb, 2022.-es tavaszi/nyári kötőfonal kollekciójának tagja. Jellemző az új kollekcióra, hogy finomabbnál finomabb édességek valamint rostos italok ihlették a nevüket.

A Macaron, tiszta pamut sütemény élénk árnyalatokkal. Összetétele 100% pamut. Az egyenetlen textúra és a pasztell árnyalatok kavalkádja csodálatos kötött mintát alkotnak. Legalkalmasabb tavaszi / nyári ruhák - blúzok, nyári sapkák, sálak, ruhák vagy kabátok - készítésére. 

A fonal egyenetlenül fonott szálakat tartalmaz – egyesek szorosan fonódnak, mások csak fésültek. Így egy igazán érdekes fonal jött létre, amit sima kötéshez is használhatsz és az eredmény mintás lesz. A fonal kötéshez és horgoláshoz is alkalmas . Különféle nyári projektekhez használhatod, amelyeket egyébként többféle színből készítenél. Csak egy ilyen szinátmenetes gombolyagra lesz szükséged és nem kellesz csomózni a színek között.

A Lana Gatto Macaron kötőfonal kombinálható más sima pamutfonalakkal. Kombináld a MilkShake fonallal, ugyanazokkal a színárnyalatokkal, még különlegesebb eredményt kapsz!

Aktív szűrők