Összes TOP termék
 • Fizetési és szállítási infók

 • Megbízható Bolt Program

  Butika.hu hobby webáruház - SCHMETZ háztartási varrógéptű szett, 9db, univerzális, dupla, stretch, jeans
  • Butika.hu hobby webáruház - SCHMETZ háztartási varrógéptű szett, 9db, univerzális, dupla, stretch, jeans
  • Butika.hu hobby webáruház - SCHMETZ háztartási varrógéptű szett, 9db, univerzális, dupla, stretch, jeans
  • Butika.hu hobby webáruház - SCHMETZ háztartási varrógéptű szett, 9db, univerzális, dupla, stretch, jeans

  SCHMETZ háztartási varrógéptű szett, 9db, univerzális, dupla, stretch, jeans

  130-705schmetz
  Értékelés 

   SCHMETZ háztartási varrógéptű szett

   1 625 Ft
   Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t
   Mennyiség
   Jelenleg nem rendelhető

     Elállási jog

   14 napon belül visszaküldheted a termékeket

     Ingyen szállítás

   25.000Ft feletti rendeléseket ingyen szállítunk ki.

     Érintésmentes fizetés

   Okos és biztonságos fizetés bankkártyával

   Leírás

   Univerzális Schmetz tű Élesek egyik oldalukon laposak.

   A legtöbb varrógépbe alkalmas. Jobb orientáció miatt színesen vannak jelölve. A felső szín a tű típusát jelenti az alsó pedig a tű méretét.

   • 4 univerzális tű: 70/10, 80/12 x 2db, 90/14
   • 1 dupla tű
   • 2 stretch tű: 75/11, 90/14
   • 2 jeans tű: 90/14, 100/16

   • Csomagolás: 9 db
   • Schmetz

   Összetétel: fém

   A Schmetz német eredetű varrógép-tűket 1851 óta gyártják a legmagasabb színvonalon. A Schmetz gondoskodik róla, hogy a világ minden pontjára eljussanak a varrógép tűi, tökéletes varrást biztosítva ezzel szinte bármilyen varrógéppel. Míg más cégek divatos neveket adnak olcsó termékeiknek, a Schmetz aktív fejlesztési és kutatási programot folytat, amelynek célja a tűk teljesítményének folyamatos javítása, biztosítva, hogy a Schmetz varrógép tűi következetesen teljesítsék a legnehezebb varrási igényeket is. Minden felhasználó figyelembe kell vegye azt, hogy a varrógép tűje az öltésképzés legfontosabb eleme. A megfelelő tűk használata megkönnyíti a varrást!

   A Schmetz tűk alkalmasak Singer, Brother, Janome, Frister + Rossmann, Bernina, Pfaff, Elna, Jaguar, Quilting Club, Husqvarna és sok más háztartási varrógép márkához. 

    

    


   --------

   SCHMETZ háztartási varrógéptű szett, 9db, univerzális, dupla, stretch, jeans | Gyártó: Schmetz | Kategória: Varrógéptűk | Cikkszám: 130-705schmetz   A németországi Schmetz gyár már 160 éve gyárt tűket varrógépekhez. A céget még 1851-ben alapították Herzogenrathban (Németország, Aachen mellett). A Schmetz cég folyamatosan azon dolgozik, hogy számunkra a legjobb minőségű géptűket tudja kinálni, bármilyen anyaghoz és cérnához, a tökéletes varratképért. A Schmetz cég varrótűket gyárt ipari és háztartási varrógépekhez egyaránt.

   Vegyük sorra minden háztartási varrógépptű tipust és azt is, hogy ezek milyen méretekben érhetőek el:

   • Univerzális vagy általános varrógéptűk - Universal needle - gyakorlatilag ezekkel a tűkkel bármilyen anyagot varhatunk, ezek a tűk kaphatóak a legbővebb méret választékban: 60-astól 130-asig (a 60-as a legvékonyabb anyagokhoz, a 130-assal már vastagabb bútorszövetet is varrhatunk), kaphatóak még vegyes méretekből összeállitott tűcsomagok is. Az univerzális tűk elérhetőek iker és tripla tű változatban is.
   • Stretch varrógéptű - Stretch needle - Lekerekitett hegyű tű, ami nem roncsolja a textiliát, elasztikus anyagokhoz. Elérhető méretek: 65, 75 és 90. A tű szárán egy úgynevezett színkód, egy színes sáv található ami a stretch tűn ez sárga
   • Jersey varrógéptű - Jersey needle - színtén lekerekített hegyű, szintén nyúlós, elasztikus anyagokhoz (pl fehérnemük, fürdőruhák, leggingsek varrásához). Kapható 70-től 100-ig méretekben. A színkódja: narancssárga.
   • Farmer varrógéptű - Jeans needle - fastagabb, farmer és farmer tipusu anyagokhoz. Kapható vékonyabb farmerhez is 70-es méretben, de 110-esben is vastagabb anyagokhoz. Farmer tű is kapható iker változatban, amivel a dupla varratokat, szegéseket tudjuk elkészíteni a farmereinken, így tökéletesen párhuzamosak lesznek a varratok. Színkód: kék.
   • Bőr varrógéptű - Leather needle - ládzsaszerű hegye van, ami könnyedén áthatol a bőrön és textilbőrön egyaránt. Vékonyabb bőrökhöz használhatjuk akár  a 70-es méretet is, de vastagabb anyaghoz is van tű a kinálatban, akár 120-as méretben is és természetesen kaphatóak vegyes méretű csomagok is. Színkód: barna.
   • Mikrotex varrógéptű - Microtex needle - az egészen finom, vékony anyagokhoz. A mikrotex tű is kapható 60-tól 110-ig méretekben és természetesen vegyes csomagokban is. Színkód: lila.
   • Patchwork/quilting varrógéptű - Patchwork/quilting needle - ezek a tűk olyan hegyekkel vannak ellátva ami könyedén áthatol a 3 rétegen tűzéskor. Elérhető méretek: 75, 90 és vegyes méretek. Színkód: zöld.
   • Hímző varrógéptű - Embroidery needle - speciális tűk hímzéshez. Elérhető méretek: 75, 90 és vegyes tűkészletek. A hímzőtű is létezik iker változatban. Színkód: piros.
   • Arany hímző varrógéptű - Gold embroidery needle - nagyobb fokú, titánium bevonatú tűk amik jobban birják a számtalan öltést amit hímzéskor készít a gép. Elérhető méretek: 75 és 90.
   • Metallic varrógéptű - Metallic needle - extra hosszú fokú tűk (2mm mindegyik méretnél), kimondottan fém cérnákhoz. Elérhető méretek: 80-as és 90-es. Színkód: antik rózsaszín. Ez tű tipus is elérhető iker változatban.
   • Topstitch varrógéptű - Topstitch needle - ezek a tűk is hosszú, 2mm-es fokkal rendelkeznek, emiatt vastagabb cérnát is befűzhetünk vagy akár két más-más színű cérnát. Tökéletesen tűzéshez is mert könnyedén áthatolnak a 3 rétegen. Elérhető méretek: 70-estől 110-esig, sőt vegyes készletekben is. Színkód: világos zöld.
   • Rugós varrógéptű - Embroidery spring needle - ezt a tűt hímzéshez és tűzéshes (kukacozáshoz) használhatjuk ha nincs tűző/hímző/kukacozó talpunk. Ha nem találsz a varrógépedhez hímző/tűző/ kukacozó talpat érdemes megpróbálkozni egy rugós tűvel. Ez a tű csak 80-as méretben kapható.
   • Szárnyas varrógéptű - Hemstitch /  Wing needle - ez a tű úgy néz ki mintha a szárán lenne két kis szárny, ezzel öltés közben kialakit egy lyukat. Azsúrozáshoz és más díszítő öltésekhez amelyeknél egy kis lyuk kell keletkezzen. Kapható 100-as és 120-as méretben, sőt ikertűként is egy univerzális tűvel kombinálva (vagyis ez egy olyan ikertű aminek az eggyik tagja univerzális a másik pedig wing tű).
   • Két lyuku varrógéptű - Double eye needle - diszítő varratokhoz, két különféle cérnával. Csak 80-as méretben kapható.
   • Önbefűző varrógéptű - Quick threading needle - ezek a tűk olyan kialakításuak, hogy nagyon könnyű őket befűzni. Kapható 80-as és 90-es méretekben.
   1. 1,6mm-es távolsággal a tűk közt, elérhető méretek: 70 és 80
   2. 2mm-es távolsággal a két tű közt, 80-as méretben kapható
   3. 2,5mm-es távolsággal a két tű közt, 80-as méretben kapható
   4. 3mm-es távolsággal a két tű közt, 80-as méretben kapható
   5. 4mm-es távolsággal a két tű közt, kapható méretek: 80-100
   6. 6mm-es távolsággal a két tű közt, 100-as méretben kapható
   7. 8mm-es távolsággal a két tű közt, 100-as méretben kapható 
   • Stretch ikertű - Stretch twng needle - két változatban kapható: 75-ös tű méret, 2,5mm-es távolságban a két tű között és 75-ös tű méret, 4mm-es távolságban a tűk között.
   • Farmer ikertű - Jeans twin needle - csak egy méretben kapható: 100-as tűk, 4mm-es távolságra egymástól
   • Metallic ikertű - Metallic twin needle - fém cérnához, kétféle változatban:  80-as tűk, 2,5mm-es tűvolságra egymástól, 90-es tűk 3mm-es távolságra.
   • Iker hímzőtű - Embroidery twin needle - ez az ikertű is két változtban kapható: 75-ös tűk 2mm-es távolságra egymástól illetve 3mm-es távolságra egymástól
   • Iker + wing tű páros - Double hemstitch needle - ez egy kombinált ikertű, ami tartalmaz egy szárnyas és egy univerzális tűt, 100-as méretben, 2,5mm-es távolságra egymástól.
   • Univerzális tripla varrógéptű - Universal triple needle - itt 3 tű van egymás mellett. Kétféle változatban kapható: 80-as tűk 2,5mm-es illetve 3mm-es távolságra egymástól.

   Miután kivettük a dobozkájából már nehezen tudjuk megállapitani milyen tű ás mekkora méret van a kezünkben. Erre a Schmetz fejlesztői is gondoltak ezért a tű szárán két színes csík található, az eggyik a tű típusa a másik a méretére utal, ez látható a mellékelt képen is. A tű dobozán van még egy kódolás, ebből megtudjuk a tűk közötti távolságot iker, illetve tripla tűknél, illetve az adott méretét.

   A tű dobozán az "NE", ez mutatja, hogy mekkora a távolság a 2 illetve 3 tű között, mm-ben.

   Az "NM" felírat melletti szám a tű méretére utal, vagyis NM80, egy 80-as tű, vagyis 0,8mm vastag.

   Termék részletei
   130-705schmetz

   Adatlap

   Gyártó
   Schmetz
   Szállítási határidő
   Raktárkészletről szállítva
   Jótállási idő
   nincs (14 nap elállási jog)
   Tűméret
   vegyes
   Kód
   130-705kombi-schmetz
   Vélemények

   No customer reviews for the moment.

   Write your review

   SCHMETZ háztartási varrógéptű szett, 9db, univerzális, dupla, stretch, jeans

   SCHMETZ háztartási varrógéptű szett, 9db, univerzális, dupla, stretch, jeans

   SCHMETZ háztartási varrógéptű szett

   Write your review
   4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: