Összes TOP termék
 • Fizetési és szállítási infók

 • Megbízható Bolt Program

  PRYM KnitPro Natural cserélhető kötőtűvég és damil készlet, 223800

  knitpro-223800
  Értékelés 

   PRYM KnitPro Natural cserélhető kötőtűvég és damil szett

   26 600 Ft
   Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t Raktáron. Azonnal küldhető!
   Mennyiség

   Leírás

   PRYM KnitPro Natural cserélhető kötőtűvég és damil készlet

   A szett tartalma 8 pár kötőtűvég és 4 különböző hosszúságú damil. 

   A kötőtűvégek természetes, gyönyörű színezett, lakkozott fából készülnek, rendkívül sima felülettel. A tűk kivételesen robusztusak és tartósak. Még az olyan csúszós fonalaknál is, mint az angóra vagy a mohair, a szemeket könnyedén felszedhetjük a tűre. A tökéletes alakú hegyeikkel gyermekjáték a kötés. Természetesen a kötőtűket  zsinórral kombinálva használhatják, amit külön vásárolhatnak meg. Tökéletes a kötött nyakkivágásokhoz, ujjakhoz vagy mandzsettákhoz! Még a csúszós fonalak, mint az angóra vagy a mohair is, a varratok könnyedén csúsznak a tűkön.

   - Tartós kötőtűhegyek, természetes anyagból - fából és fémből
   - Színes, lakkozott fa, rendkívül sima, robusztus felülettel
   - A kötőtűvégek és a damil tökéletes csatlakoztatásához jól jön a kis szerelő kulcs.

   A készlet tartalmazza a következő méretű kötőtűvégeket:

   - 4 mm
   - 4,5 mm
   - 5 mm
   - 6 mm
   - 7 mm
   - 8 mm
   - 9 mm
   - 10 mm

   A készlet tartalmazza a következő hosszúságú damilokat:

   - 60 cm
   - 80 cm
   - 100 cm
   - 120 cm

   Az összeszerelt tű lesz 60, 80, 100 illetve 120 cm hosszú eggyik végétől a másikig mérve.


   PRYM KnitPro Natural cserélhető kötőtűvég és damil készlet, 223800 | Gyártó: Prym | Kategória: PRYM Knit Pro cserélhető kötőtűvégek | Cikkszám: knitpro-223800


   A PRYM története

   A PRYM egy német családi vállalkozás, amelynek gyökerei 1530 -ig nyúlnak vissza: ez értékes hagyományokat és történelmet jelent. Az évszázadok során a Prym mindig is elkötelezett volt ügyfeleik iránt, és ez megnyitotta az utat Európa-szerte piacvezetésük előtt. Erősségük ügyfeleiknek is köszönhető, amelyeknek mindig jól átgondolt termékeket dolgoznak ki, amely biztosítja a sikert.

   Ha innovatív termékekre van szükség az élet vagy a kézműves termékek egyszerűbbé és vonzóbbá tételéhez, akkor a PRYM a tökéletes partner.

   A PRYM egyet jelent a minőségi termékekkel

   A gumiktól és rugalmas zsinóroktól a tűkig, a cipzáraktól a kötőtűkig: A Prym Consumer a kézimunka és a lakberendezés nemzetközi világának nélkülözhetetlen része - és ez már több mint 130 éve így van.

   A Prym kinálatában rengeteg ringlit, patentot és farmer gombot találunk, mindenféle színben, anyagban és méretben. Ezeknek a kis kiegészítőknek a belövéséhez többféle fogót is kinál a Prym.

   Ha foltvarrás vagy angol nevén patchwork szerelmese vagy akkor is megtalálsz mindenféle eszközt a Prym kinálatában. Prym-Olfa vágólapokat és körkéseket, amik ugyan olyan jó minőségűek mint az oly kedvelt Olfa termékek, hisz ugyanott készülnek csak rájuk kerül még egy Prym logó is az Olfa mellé. Vonalzókat is kinál a Prym inch-es és cm-es beosztásban, mindenféle hosszban és formában (téglalap, háromszög ás négyzet). A Prym vonalzók mind Prym-Omnigrid vonalzók, tökéletes minőségben.

   A kötés és horgolás szerelmesei is mindent megtalálnak a hobbijukhoz. Hagyományos kötő- és horgolótűk mellett (fém és bambusz kör- és egyenes kötőtűket, zoknikötőtűket 20 és 15 cm-es hosszban) a Prym kinál még ergonómikus kötő- és horgolótűket is.

   Kötőtűket és tuniszi horgolótűket is kinál a Prym cserélhető végekkel. Ezek mind Knit-Pro - Prym tűk, az ismert márkával azonos minőségben.

   Kedvelt terméke a Prymnek még a zsinórkötő malom, amiből szintén többféle található a Prym kinálatában.

   Prym és a környezettudatosság

   A Prym Love termékcsalád nagyon dekoratív türkízkékben vagy rózsaszínben kapható. Folyamatos a fejlesztés a Prym-nél, egyre több és több innovatív terméket kinálva a kézimunka és kézművesség szerelmeseinek, hogy a kézimunkázás igazi öröm és kikapcsolódás legyen. Eddig is fontos volt a Prym-nek a környezet tudatosság, de idéntől egyre nagyobb hangsúlyt fektet a cég erre a szempontra is a termékeik kialakitásánál.


   Termék részletei
   knitpro-223800
   1 Elem

   Adatlap

   Gyártó
   Prym
   Szállítási határidő
   Raktárkészletről szállítva
   Jótállási idő
   nincs (14 nap elállási jog)
   Vélemények

   No customer reviews for the moment.

   Write your review

   Vlieseline Decovil I Light - bevasalós, bőrhatású merevitő, 90cm széles, 0,5m

   PRYM KnitPro Natural cserélhető kötőtűvég és damil készlet, 223800

   PRYM KnitPro Natural cserélhető kötőtűvég és damil szett

   Write your review
   4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

   Kövess minket Facebook-on