Összes TOP termék
 • Fizetési és szállítási infók

 • Megbízható Bolt Program

  Butika.hu hobby webáruház - Prym freezer paper, 210x297mm - 25 ív
  • Butika.hu hobby webáruház - Prym freezer paper, 210x297mm - 25 ív

  Prym freezer paper, 210x297mm - 25 ív

  610466
  Értékelés 

    Freezer paper - stencilezéshez és papirra varrós techinkához

   3 370 Ft
   Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t
   Mennyiség
   Jelenleg nem rendelhető

     Elállási jog

   14 napon belül visszaküldheted a termékeket

     Ingyen szállítás

   25.000Ft feletti rendeléseket ingyen szállítunk ki.

     Érintésmentes fizetés

   Okos és biztonságos fizetés bankkártyával

   Leírás

   A freezer papert remekül tudjuk használni mint hímzés alátét, stencilezéhez vagy papírra varrós technikához.

   Felvasalva az anyagra tökéletesen rögzül, viszont maradéktalanul eltávolítható, mivel hogy ideiglenes ragasztófelólete van. A foltvarrók sablonként használják pozitív, negatív applikáláshoz, illetve stencilezéhez is remek. Ugyancsak nagyszerű applikációk előrajzolásához, rögzítéséhez.

   A vasalható freezer papír a gépi hímzések, szabad gépi tűzések könnyebb elkészítéséhez használható.  Különösen megkönnyíti a munkát a nyúlósabb anyagok varrása esetén, és remek szolgálatot tesz az applikációk előrajzolásához, rögzítéséhez.

   A papírt a textilre tudod vasalni, de az nem ragad tartósan, így amíg a hímzés/varrás készül segítségedre lesz, majd a munka elkészülte után csak le kell tépned a textilről.

   Foltvarrás esetén vasald a munka színére a felrajzolt mintát, majd készítsd el a tűzést.   A hímzés elkészülte után a papírt le tudod tépni.

   A két kis videó bemutaja, hogyan használjuk a freezer papert a stencilezéshez és a papirra varrós foltvarrós mintáknál

   Mérete: 210 x 297 mm
   A csomag 25 ívet tartalmaz.

   Prym freezer paper, 210x297mm - 25 ív | Gyártó: Prym | Kategória: Flízek, vatelinek, közbélések, textil ragasztók | Cikkszám: 610466


   A PRYM története

   A PRYM egy német családi vállalkozás, amelynek gyökerei 1530 -ig nyúlnak vissza: ez értékes hagyományokat és történelmet jelent. Az évszázadok során a Prym mindig is elkötelezett volt ügyfeleik iránt, és ez megnyitotta az utat Európa-szerte piacvezetésük előtt. Erősségük ügyfeleiknek is köszönhető, amelyeknek mindig jól átgondolt termékeket dolgoznak ki, amely biztosítja a sikert.

   Ha innovatív termékekre van szükség az élet vagy a kézműves termékek egyszerűbbé és vonzóbbá tételéhez, akkor a PRYM a tökéletes partner.

   A PRYM egyet jelent a minőségi termékekkel

   A gumiktól és rugalmas zsinóroktól a tűkig, a cipzáraktól a kötőtűkig: A Prym Consumer a kézimunka és a lakberendezés nemzetközi világának nélkülözhetetlen része - és ez már több mint 130 éve így van.

   A Prym kinálatában rengeteg ringlit, patentot és farmer gombot találunk, mindenféle színben, anyagban és méretben. Ezeknek a kis kiegészítőknek a belövéséhez többféle fogót is kinál a Prym.

   Ha foltvarrás vagy angol nevén patchwork szerelmese vagy akkor is megtalálsz mindenféle eszközt a Prym kinálatában. Prym-Olfa vágólapokat és körkéseket, amik ugyan olyan jó minőségűek mint az oly kedvelt Olfa termékek, hisz ugyanott készülnek csak rájuk kerül még egy Prym logó is az Olfa mellé. Vonalzókat is kinál a Prym inch-es és cm-es beosztásban, mindenféle hosszban és formában (téglalap, háromszög ás négyzet). A Prym vonalzók mind Prym-Omnigrid vonalzók, tökéletes minőségben.

   A kötés és horgolás szerelmesei is mindent megtalálnak a hobbijukhoz. Hagyományos kötő- és horgolótűk mellett (fém és bambusz kör- és egyenes kötőtűket, zoknikötőtűket 20 és 15 cm-es hosszban) a Prym kinál még ergonómikus kötő- és horgolótűket is.

   Kötőtűket és tuniszi horgolótűket is kinál a Prym cserélhető végekkel. Ezek mind Knit-Pro - Prym tűk, az ismert márkával azonos minőségben.

   Kedvelt terméke a Prymnek még a zsinórkötő malom, amiből szintén többféle található a Prym kinálatában.

   Prym és a környezettudatosság

   A Prym Love termékcsalád nagyon dekoratív türkízkékben vagy rózsaszínben kapható. Folyamatos a fejlesztés a Prym-nél, egyre több és több innovatív terméket kinálva a kézimunka és kézművesség szerelmeseinek, hogy a kézimunkázás igazi öröm és kikapcsolódás legyen. Eddig is fontos volt a Prym-nek a környezet tudatosság, de idéntől egyre nagyobb hangsúlyt fektet a cég erre a szempontra is a termékeik kialakitásánál.

   Termék részletei
   610466

   Adatlap

   Gyártó
   Prym
   Szállítási határidő
   Raktárkészletről szállítva
   Jótállási idő
   nincs (14 nap elállási jog)
   Vélemények

   No customer reviews for the moment.

   Write your review

   Prym freezer paper, 210x297mm - 25 ív

   Prym freezer paper, 210x297mm - 25 ív

    Freezer paper - stencilezéshez és papirra varrós techinkához

   Write your review
   4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: