1
Összes TOP termék
  • Banner

  • Új

ChiaoGoo Knit Red körkötőtű, rövid tűvégekkel, 30cm/5mm - CG6012-08

cg6012-08-5
ChiaoGoo
Értékelés 

ChiaoGoo prémium körkötőtű, rövid tűvéggel.

3 845 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t
Mennyiség

Leírás

Prémium minőségű ChiaoGoo körkötőtű.

A Red ChiaoGoo körkötőtűk hegye sebészi acélból, a damilja pedig piros nylonnal bevont több rétegű acélból készült. 
Az illesztések tökéletesek, igy könnyen csúsznak majd a szemek a tűkön. A hegyek ergonómikus kialakitásúak. A méret lézerrel bele van gravirozva.

Hossz: 30cm
Méret: 5mm

Tűvég hossza: 8cm

----

A Westing Bridge LLC egy családi vállalkozás, amelyet négy testvér alapított. ChiaoGoo márkájú kötő- és horgolóeszközeit Troy-ban (Michigan) tervezték és forgalmazzák. Gyáruk székhelye: Hangzhou, Kína.

A testvérek a kínai Linanban, „Kína bambusz fővárosában” születtek és nőttek fel. A nagyapa bambusz iparművész volt, aki élete nagy részét városról városra utazott bambusz szerszámkészletével, olyan háztartási cikkeket gyártva, mint székek, asztalok, rizses hordók, kosarak és gőzölők. Az apa nagyapja nyomdokaiba lépett, és az 1980-as évek elején, a primitív szabad piac születésekor Kínában műhelyt építhetett. A műhely hasonló háztartási cikkeket gyártott, de az elsődleges termék a bambusz kötőtű volt.

A kötőtűk iránti igény az anyától származik. Kiváló ruhadarabokat kötött annak érdekében, hogy családja melegben legyen a hosszú, hideg tél alatt. Gyakran kötött másnak ruhákat, és eladta őket a szomszédoknak és a barátoknak, hogy több pénzt keressen a hétfős családjának. Ő volt a kötőtűk tesztelője, és gyakran kért speciális tűket az igényeinek kielégítésére. Ő inspirálta a ChiaoGoo márkanevet, ami azt jelenti, hogy „nagyon ügyes és ravasz hölgy”.

Mára az üzlet kibővült, és a kötő- és horgolóeszközök egyik legelismertebb gyártója lett. A ChiaoGoo termékeit ma már világszerte imádják és használják a vásárlók.

Termék részletei
cg6012-08-5
2 db

Adatlap

Gyártó
ChiaoGoo
Szállítási határidő
Max 30 nap
Jótállási idő
nincs (14 nap elállási jog)
Átmérő
2mm
Hossza
40cm
Vélemények

No customer reviews for the moment.

Write your review

D félkarika, 20mm, nikkel, 10db, 750706

ChiaoGoo Knit Red körkötőtű, rövid tűvégekkel, 30cm/5mm - CG6012-08

ChiaoGoo prémium körkötőtű, rövid tűvéggel.

Write your review
4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on