Blog navigation

Utolsó cikkek

Utolsó hozzászólások

Tag: "Prym"

  • Textil ragasztók - melyik mire jó
    Textil ragasztók - melyik mire jó
    233 Megtekintés Like

    A legtöbb esetben textilek ragasztására nem alkalmasak a hagyományos vagy iskolai ragasztók. Hogy miért? Azért mert a többsége nem tűnik el mosásra és kemény, merev felületed ad, de akár foltot is hagyhat a textileken.

    Olvasd tovább
  • Hogyan válasszunk körkést patchworkhöz
    Hogyan válasszunk körkést patchworkhöz
    393 Megtekintés Like

    A patchwork készítése során a körkés egy elengedhetetlen eszköz, amely segít pontos és egyenletes textildarabok kivágásában. Ebben a blogbejegyzésben megosztok néhány hasznos tanácsot a körkés kiválasztásához, és kiemelve a Prym körkés előnyeit. 

    Olvasd tovább
  • Tippek, eszközök zoknikötéshez
    Tippek, eszközök zoknikötéshez
    500 Megtekintés Like

    A harisnya- vagy zoknikötés egy elterjedt hobby, amelyet sok ember élvez. Azért is népszerű, mert kreatív, izgalmas, és kézügyességet fejlesztő tevékenység. Azok számára, akik újra felfedezik ezt az ősi technikát, a harisnyakötés kihívást jelenthet, de amint megtanulják, örömöt okozhat és lehetővé teszi, hogy saját maguknak és szeretteiknek készítsenek egyedi, minőségi zoknikat.

    Olvasd tovább
  • Az olló története és hasznos infók az olló típusokról
    Az olló története és hasznos infók az olló típusokról
    1808 Megtekintés Like

    Az olló megjelenésének története az ősi időkig nyúlik vissza. A legelső ollót a juhok megnyírására használták. Kb 3500 évvel ezelőtt történt, amikor először két pengét összekapcsoltak, mint egy csipeszt. Ez a találmány, bár működött, nem volt túlságosan ergonómikus, nem egy középponti tengely körül forogtak a pengék, hanem egyszerűen kézzel összenyomódtak. De annak ellenére, hogy kényelmetlen volt a használata, ez a kezdetleges olló, több mint kétezer évig létezett alapvető változások nélkül.

    Olvasd tovább
  • Kössünk zoknit - Tippek, eszközök, tanácsok
    Kössünk zoknit - Tippek, eszközök, tanácsok
    2630 Megtekintés Like

    Itt van az ősz, itt van újra. Előkerülnek a puha, meleg zoknik.Ha valami nagyon egyedi lábravalót szeretnél, akkor köss magadnak egy párat, vagy akár többet is. Azok akik megkötöttek egy-két pár zoknit annyira rákattanak, hogy aztán nincs megállás, egymás követik az elkészült zoknik. :)

    Olvasd tovább
  • Vasalás tippek, avagy hogyan könnyíthetem meg a vasalást
    Vasalás tippek, avagy hogyan könnyíthetem meg a vasalást
    2188 Megtekintés Like

    Néhány kivételtől eltekintve nem igazán szeretünk vasalni :) ugye? Viszont ha foltvarrásra adod a fejed, akkor meg kell békülnöd a vasalóval, mert a foltvarrott munkák készítése közben legalább annyit vasalunk mint amennyit varrunk, ha nem többet.

    Olvasd tovább
  • Ismerkedjünk meg a jersey patentekkel
    Ismerkedjünk meg a jersey patentekkel
    771 Megtekintés Like

    Tudom, hogy sokan varrogatnak kis bodykat és más helyes kiegészítőket kicsiknek. A kis bodyk alsó részén pl jó szolgálatot tesznek az úgy nevezett jersey patentek.

    Olvasd tovább
  • Miért hasznosak kötés közben a sorszámlálók?
    Miért hasznosak kötés közben a sorszámlálók?
    1552 Megtekintés Like

    Ha szeretsz kötni vagy még csak most ismerkedsz a kötés csodás világával akkor biztos használsz vagy használni fogsz sorszámlálót. Ezek a kis apróságok nagyon hasznosak, különösem ha bonyolultabb mintát kötünk.

    Olvasd tovább
  • Hogyan használjam a Prym patentozó fogót
    Hogyan használjam a Prym patentozó fogót
    4506 Megtekintés Like

    Különféle patentokból és ringlikből a Prymnek nagyon széles választéka megtalálható webáruházunkban. Ár / minőség arányban talán a legjobb választás minden esetben a Prym termékek használata és itt most nem csak a patentokról beszélünk.

    Olvasd tovább
Showing 1 to 9 of 9 (1 Page)